Wpis z mikrobloga

@Arado-Akbar: cs-53 gralem i az tak zle nie bylo, cs to chociaz cos tam odbije. ja nie wiem jak ja tym wyexpie kolejny czolg, zaluje ze uzywalem schematow na przyzwoite czolgi bo ten to jest na prawde wyjatkowe gowno, zero przyjemnosci z gry tym.
@filozof900: STA to #!$%@? paździerz, ale nie przejmuj się za mocno, bo mam coś co cię pocieszy, Type 61 jest jeszcze gorszy. Unikalne, naprawdę wspaniałe połączenie meda który:

1) jest wolny
2) nie ma kamo
3) nie ma pancerza
4) ma wieżę z gigantycznym weakspotem na dachu
5) co świetnie komponuje się z faktem że cała jego #!$%@? wieża to jest gigantyczny weakspot
6) ma super niesamowite działo, z ogromnym DPMem
@mnik1: przeczytałem pkt 4 i już chciałem wchodzić w polemikę, na szczęście uzupełniłeś pktem 5. Ja dodam od siebie, że najmocniejsze w tym czołgu jest działo i gąski - wchodzi za zero... oczywiście pod względem pancerza.

tym japońcem IX super mi się grało

@poradnikspeleologiczny: każdym gunwem da radę wykręcić ponadprzeciętny wynik ... od święta. Są tacy, którzy potrafią przekuć wady w zalety. Wychodzi na to, że jesteś jednym z nich.
@mnik1: no to niezle... ale chociaz ta alfa i pena sa lepsze, trudno. na niego to przynajmniej sobie uzbieram free expa na moduly bo z tym dzialkiem za 240 to ja na pewno nie bede gral 9 tierem