Wpis z mikrobloga

Akt III. Skierowanie wniosku o ukaranie do sądu.

Krótko, zwięźle i treściwie - czekam na dalszy rozwój sytuacji. Ciekawe, czy moje wyjaśnienia zostaną przez nich dołączone do tego wniosku ( ͡º ͜ʖ͡º)

Miałem wołać, ale aż tylu osób nie chce mi się, z obecnymi problemami z API Wykopu zajmie mi to tydzień. Kto chce dalszy update niech mnie obserwuje.

#koronawirus #covid19 #policja #maseczki #prawo
M.....s - Akt III. Skierowanie wniosku o ukaranie do sądu.

Krótko, zwięźle i treściw...

źródło: comment_1644918356NT6ltvbkOxDLyzY4prqhq4.jpg

Pobierz
  • 189
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Thomasx17: Tak - jednak będę wołać
@Krystian19922: Nie wiem, czy mogę. Kupiłem to pismo za 20 zł od @NewsMap_pl. Raczej nie wyrażą zgody na możliwość udostępnienia - raz, że prawa autorskie, dwa że cena jest śmieszna, trzy że też trzeba dać im zarobić za ich pracę. Ale może z racji bycia na Wykopie da się jakieś zniżki uzyskać, kto wie.
@Morritz: Będę czekać na
  • Odpowiedz
@Meserole: Nie wiem w sumie. Mam w sobie dwa wilki - jeden mówi "odpuść Miras", drugi mówi "Jazda z tymi milicjantami po całości". Drugi co prawda wygrywa, ale zobaczymy czy będzie mi się chciało ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 0
@Morritz ale jak obrońcę na rozprawę na której nawet nie postawię nogi w sądzie? ( ) chyba tylko zastępstwo procesowe. Wtedy to już na pewno bym walczył o zwrot poniesionych kosztów.
  • Odpowiedz
  • 11
@Meserole nie chciałbym prosić o choćby 10 groszy od ludzi z Wykopu, trzeba będzie to pójdę kilka razy na jakąś inwentaryzację w weekend i uzbieram potrzebny hajs ¯_(ツ)_/¯

@WinstonWolf w sumie nie wiem. Wszelkie dane osobowe mam w nawyku zasłaniać.
  • Odpowiedz