Aktywne Wpisy
Roess +36
Zbiornik w Raciborzu oddany w 2020 r. ale nieeeee... pis nie budował wałów xxxDDDD
#powodz
#powodz
oficjalniemartwa +188
Wszystkim zjebom co wyśmiewają ratowanie zwierząt pragnę przypomnieć, że w '97 zginęło
około miliona kur, kogutów i kurczaków, 5 900 świń, 1 900 krów i byków i 260 owiec, co odbiło się na wielu gospodarstwach.
Ja tam wolę uratować jedną świnie niż 5 głupich ludzi, bo z niej jest realnie większy pożytek.
#powodz #zwierzeta
około miliona kur, kogutów i kurczaków, 5 900 świń, 1 900 krów i byków i 260 owiec, co odbiło się na wielu gospodarstwach.
Ja tam wolę uratować jedną świnie niż 5 głupich ludzi, bo z niej jest realnie większy pożytek.
#powodz #zwierzeta
#logikaniebieskichpaskow #horizonzerodawn
@kipowrot: To jest ta sama twarz tylko po filtrach z instagrama :D
@kipowrot: tzn kobieta z buszu powinna mieć makijaż i twarz wygładzoną filtrami? Bo to jest dodane na porównaniu które dałeś
Uważam, że powinna mieć przyjemną twarz, tym bardziej, że miała taką w części pierwszej. Po co to zmieniać, nie wiem
Teraz ma mordę 100kg tucznika. Ponoć jest dużo dialogów, wolałem neutralny ryj niż brzydki, ale widzę tutaj dużo wielbicieli brzydkich postaci z gier - to nie jest aktorka w serialu ;)
@kipowrot: Pomijając resztę tego bełkotu, wyjaśnisz jak ryj może pasować do narracji? bo to mnie zaciekawiło mocno
@kipowrot: w dwójce też ma normalną twarz
@kipowrot: w dwójce też ma przyjemną twarz
Tak samo jak ryj Kratosa pasuje do zlodupca, który widział wszystko, a ryj Nico Bellica do zakapiora. Teraz daj łeb Hitmana Wiedźminowi.
Rozumiesz?
@Nosradamo nie musi być modelem, ale ONA JUŻ MIAŁA RYJ, który
@kipowrot: bruh, to że bohaterka nie ma twarzy seksbomby 10/10, to nie oznacza, że ma nieprzyjemną twarz.
Komentarz usunięty przez autora