@Tom8: mialem juz 2 psychozy w zyciu, jedna tydzien druga 6 miesiecy(...) zaczelo sie od problemow w domu potem zle towarzystwo trawka i jakos tak zachorowalem... Nie trace nadziei ze wyzdrowieje, ale dzis mam doła..
@wypokk_: najgorzej jak czuje sie osaczany/przesladowany/ wydaje mi sie ze ludzie sa do mnie wrogo nastawieni. Ja mam tak z nie slysze glosow z zewnatrz tak jakby ktos do mnie mowil tylko to sa jakby moje mysli (tylko ze nie moje) i najgorzej jest jak ma sie psychoze i mowi do ciebie Bog ze masz cos zrobic a ty tego nie chcesz a i tak robisz bo boisz sie co moze
@ozjasztracz: ale #!$%@? akcja ludzie generalnie są dobrzy, przynajmniej na tyle, żeby nie ingerować w Twoje dobro, więc nie obawiaj się ich
Ja bym potrenował siłę woli w takim przypadku, bo trochę creepy dla otoczenia. Dodatkowo przebywanie z ludźmi chyba byłoby bardziej pomocne w zachowaniu trzeźwego myślenia w momentach kryzysu. Starałbym się mało czasu spędzać w samotności
#przegryw
Komentarz usunięty przez autora
@michau507:
Uczesnicze w kursach, zapisalem sie na teriapie, prowadze zdrowy tryb zycia
A i tak bede cale zycie chory
@ozjasztracz: z ciekawości, bierzesz lit? Kiedyś dawali no bordera z tego co widziałem w serialu na Netflix.
Ja mam tak z nie slysze glosow z zewnatrz tak jakby ktos do mnie mowil tylko to sa jakby moje mysli (tylko ze nie moje) i najgorzej jest jak ma sie psychoze i mowi do ciebie Bog ze masz cos zrobic a ty tego nie chcesz a i tak robisz bo boisz sie co moze
ludzie generalnie są dobrzy, przynajmniej na tyle, żeby nie ingerować w Twoje dobro, więc nie obawiaj się ich
Ja bym potrenował siłę woli w takim przypadku, bo trochę creepy dla otoczenia. Dodatkowo przebywanie z ludźmi chyba byłoby bardziej pomocne w zachowaniu trzeźwego myślenia w momentach kryzysu. Starałbym się mało czasu spędzać w samotności