Aktywne Wpisy
Wraczek +320
Wierzyć się nie chce czytając te komentarze o honorowym obowiązku pójścia w maszynkę do mięsa gdy trep wyśle ci wezwanie xD
Cieszy mnie że tacy z was gieroje i bohaterzy którzy z uśmiechem na ustach poszli by walczyć w okolicach polskiego bachmutu w imie interesów tych na górze. No ja niestety nie mam takich stalowych jaj, natomiast jako tchórz chętnie wyślę wam do okopu kartkę z Dubrovnika ku pokrzepieniu serc.
#obowiazkowecwiczeniawojskowe #
Cieszy mnie że tacy z was gieroje i bohaterzy którzy z uśmiechem na ustach poszli by walczyć w okolicach polskiego bachmutu w imie interesów tych na górze. No ja niestety nie mam takich stalowych jaj, natomiast jako tchórz chętnie wyślę wam do okopu kartkę z Dubrovnika ku pokrzepieniu serc.
#obowiazkowecwiczeniawojskowe #
ZenujacaDoomerka +72
#kryptomiki
#kryptowaluty
#shitcoin
BUSD Buffet ruszyl i ma sie calkiem dobrze. Refleksje w postaci BUSD splywaja, ale nie to jest najwazniejsze. Ponizej link, ktory pokazuje w jakie tokeny juz algorytm zainwestowal. Przypominam, w najlblizszy piatek, kazdy kto posiada jakas liczbe tokenow dostanie dywidende z zysku z tych inwestycji. W duzym skrocie, dziala to tak, ze czesc podatku idzie na inwestycje w inne waluty, np. Safemoon i po uzyskaniu refleksji/stakingu/sprzedazy jaki udalo sie w tydzien wykonac, zyski ida do dystrybucji na wszystkich holdujacych.
Link do aktywnych inwestycji:
https://tools.busdbuffet.com/#/brr-dashboard
Komentarz usunięty przez autora