Wpis z mikrobloga

#busdbuffet
#kryptomiki
#kryptowaluty
#shitcoin

BUSD Buffet ruszyl i ma sie calkiem dobrze. Refleksje w postaci BUSD splywaja, ale nie to jest najwazniejsze. Ponizej link, ktory pokazuje w jakie tokeny juz algorytm zainwestowal. Przypominam, w najlblizszy piatek, kazdy kto posiada jakas liczbe tokenow dostanie dywidende z zysku z tych inwestycji. W duzym skrocie, dziala to tak, ze czesc podatku idzie na inwestycje w inne waluty, np. Safemoon i po uzyskaniu refleksji/stakingu/sprzedazy jaki udalo sie w tydzien wykonac, zyski ida do dystrybucji na wszystkich holdujacych.

Link do aktywnych inwestycji:
https://tools.busdbuffet.com/#/brr-dashboard
  • 17
@Menjel: Nie tylko, bo 10% podatku idzie na zwykły reward BUSD jak w innych tokenach. Wiec w najgorszym wypadku dostajesz coś z wolumenu. Zobaczymy w piątek, sam jestem ciekawy ile tutaj dojdzie.
@miki4ever: No tak, tylko sam jak powiedziałeś takich tokenów co mają rewardsy są setki, wiec jak algorytm okaże się #!$%@? to nikt nie będzie kupował tokena , nie będzie ruchu na coinie i nie będzie hajsu na kolejne inwestycje :D tez jestem ciekaw, sam nie mam ale kibicuje :)
@Menjel: Jasne, ważne ze próbują coś nowego zrobić. Są spore szanse, ze się nie uda, w końcu to krypto, ale zawsze lubiłem projekty, które wprowadzają coś nowego, zamiast robić kolejny typowy reward token.