Aktywne Wpisy
Mostowiak55 +2
Mostowiak55 +1
#wojna #ukraina #rosja Niestety wszystko na to wskazuje, że wkrótce będziemy świadkami znacznego pogorszenia sił po stronie ukraińskiej.. W tej chwili na front wschodniej Ukrainy są wysyłani świeżo złapani mlodzi poborowi beż doświadczenia i szkolenia, którzy ginął w dużych ilościach.. Z drugiej strony do obwodu Kurskiego wysłano elitarne jednostki ukraińskie, które również powoli wyhamowują się z ofensywa, gdyż Rosją wstawiła tam swoje wsparcie.. Iluzoryczna pezewaga ukraincow
Dodam, że obsługa na czacie jest bardzo niemiła i niechętna do pomocy. Pominę, że odpowiedzi się wzajemnie wykluczają (raz np. pisali, że podgląd z aplikacji Plusa jest tylko symulacją, innym razem, że to faktyczny spis połączeń).
Wniosek: nie polecam nikomu tej sieci. Wszystko jest w miarę, dopóki płacisz i nic więcej nie chcesz. A jak jest problem, to nikt wam nie pomoże.
Pytanie: dlaczego te koszty mi pobierają? iMessage celowo wyłączyłem, MMSy również, nie odbieram w ogóle rozmów, nie dzwonię do nikogo. Nie mam poczty głosowej. Na pytanie, czy mam to zgłosić lokalnej policji otrzymałem odpowiedź: może pan robić, co pan chce.
#afera #plus #plusgsm #telefony #oszukujo #apple #iphone #oplaty
@ch_is: bardzo chciałbym zobaczyć ich reakcję
Jako ciekawostkę dodam, że na stronie opłaty są w zestawieniu, ale zupełnie inne, niż w aplikacji. Na to też zwróciłem uwagę, ale nikt sobie tego na poważnie nie wziął.
10.02.2022 o 8:28 to SMS, który faktycznie wysłałem, tu opłata powinna zostać
Rozumiem czekać z reklamacją naprawdę w różnych sytuacjach, ale ta jest tak wyjątkowa, że oczekiwałbym choć trochę zrozumienia
Jest to właściwie niezbędny komunikator, jeśli jedziesz gdzieś poza Polskę.
Patrząc na cennik Plusa jezeli chodzi o kwestie roamingu i połączeń międzynarodowych to by się zgadzało. Minuta połączenia 8zl, „impuls” naliczany co 30 sekund. Dlatego niektóre kosztują 4zl. Upewnij się odnośnie poczty głosowej, bo mnie cały czas to wyglada na włączona PG.
Jak na pewno wyłączona to nie mam więcej pomysłów, sorry ;)