Aktywne Wpisy
iErdo +750
No więc skiepściłem xD Czemu? Bo jestem głupi. Generalnie ładnie to sobie wymyśliłem, ale nie wziąłem pod uwagę wody za Zimorodkiem, i to co w wizjerze wyglądało fajnie, na kompie wyglądało okropnie, odbicia wody wzmacniają efekt aberracji chromatycznej i dziwnego rozszczepiania światła, więc Zimorodek był w złym stanie. ALE żeby dowieźć, to postarałem się coś z niego wykrzesać, musiałem zasymulować inne tło. Ogólnie normalnie bym nie edytował tego zdjęcia i je wyrzucił.
PanL +11
Panowie..
Dziewczyna spytała sie mnie, czy może iść na wesele z jakimś kolegą koleżanki(nie znam chłopa)
Wystawiła go partnerka, nie ma z kim iść(ale co mnie to akurat obchodzi)
Dodam ze moja luba jest bardzo podekscytowana tym faktem..
Co zrobic w takiej sytuacji? Raczej średnio mi sie to uśmiecha..
A czy wy pozwalacie waszym kobieta na takie wyjscia?
#zwiazki
Dziewczyna spytała sie mnie, czy może iść na wesele z jakimś kolegą koleżanki(nie znam chłopa)
Wystawiła go partnerka, nie ma z kim iść(ale co mnie to akurat obchodzi)
Dodam ze moja luba jest bardzo podekscytowana tym faktem..
Co zrobic w takiej sytuacji? Raczej średnio mi sie to uśmiecha..
A czy wy pozwalacie waszym kobieta na takie wyjscia?
#zwiazki
Ej, mireczki, dobrze zabezpieczyłem gniazdko na czas układania płytek, mogę włączać bezpieczniki?
Pytałem na elektrodzie ale mnie zbanowali nie wiem czemu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@wujekwitek: 1 pod warunkiem ze nigdzie nie ma zwary :)
Komentarz usunięty przez autora
@wujekwitek: Zgodzę się, ale takie zabezpieczenie, może nie najlepsze, ale spełni swoją rolę. Jeśli ktoś omyłkowo załączy napięcie to bezpiecznik wybije automatycznie. Możliwe że WAGO będzie osmolone, ale przewodom nic się nie stanie (poza końcówkami). Lepsze to niż porażenie ( ͡° ͜ʖ ͡°)