Wpis z mikrobloga

@bigger: jak długo trzyma taka okleina? będą dwa kolory więc będą łączenia. Można normalnie myć auto myjką czy tylko ręcznie? Jaki mniej więcej był by koszt oklejenia a6 c5 allroad dość #!$%@? wzorem z dużą ilością szczegółów? i Przedewszystkim gdzie najlepiej postawić auto? lokalizacja obojętna, ma być dobrze
  • Odpowiedz
  • 0
@RS64B Też miałem, również 03, u mnie 2.5 180. Może i dużo paliła ale za to nie jechała xd Miałem ją na pełnym przelocie to jak przyjeżdżałem nią do szkoły to ludzie okna zamykali :]] Aktualnie C7
  • Odpowiedz
@yvnz: u mnie 2.7 :D Poki co tip ale obecnie buduję drugi motor który zepnę z manualem i plan na 500+ :D Jakoś mnie ciągnie do c5. Skupuje rozbieram i sprzedaje graty :D C7 są sliczne, rolada czy zwykła? Jak duzo paliła to ktoś #!$%@?ł kąt wtrysku :P do 10 w tipie miasto to maks :D
  • Odpowiedz
  • 0
@RS64B C7 Avant zwykle, 2014 rok, 3.0 Biturbo w dieslu. Też coś mam do tych C5 przez pewien czas nawet szukałem właśnie allroada tylko tym razem w 2.7 i z reduktorem byłem oglądać jedną sztukę jednak była to padaka. Ostatecznie wybór padł na Grand Cherokee z 2004, pewnie jeszcze kiedyś wrócę jeśli trafi się porządną sztuka na sprzedaż a będę przy szmalu.
  • Odpowiedz
@yvnz: ogółem jak chcesz ją targać w teren to nie polecam :D Torsen - fajny napęd ale jak jedno koło pójdzie w powietrze to stoisz i tylko ono się kręci :D Pomysł na oklejenie mam z C7 :P 3.0bi mega motor, sam program i podstawowe mody robi z niego #!$%@? jakich mało. No i ten dzwięk <3
  • Odpowiedz