Aktywne Wpisy
blablalbla +51
k---a jesień i już mi sie nie chce żyć, a było tak dobrze, byłam na dobrej drodze do wyjścia z dołka i wszystko k---a wraca ja p------e, znów te napady w----u, złości, autoagresji, płaczu, tak mnie dobija ta pogoda, brak możliwości wyjścia na dwór, połazić, na rower, pomęczyć sie, no tak jest możliwość ale k---a po co jaka to k---a przyjemność w taką pogodę i ciemność po 18, wszystko k---a wraca, jedyne
G06DbT +13
I zaraz trzeba do kołchozu, przebrać się w ciuchy robocze ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Chciałbym choć przez jakiś czas mojej "kariery" zawodowej popracować w biurze, gdzie nie trzeba się przebierać, gdzie nie trzeba nosić kasku i okularów ochronnych. Gdzie z każdym da się normalnie porozmawiać, a nie krzyczeć, bo masz zatyczki w uszach, i wszędzie hałas.
Ale nie dla robola to, bo za głupi jestem, żeby ktokolwiek zatrudnił (lub awansował) na takie stanowisko (
Chciałbym choć przez jakiś czas mojej "kariery" zawodowej popracować w biurze, gdzie nie trzeba się przebierać, gdzie nie trzeba nosić kasku i okularów ochronnych. Gdzie z każdym da się normalnie porozmawiać, a nie krzyczeć, bo masz zatyczki w uszach, i wszędzie hałas.
Ale nie dla robola to, bo za głupi jestem, żeby ktokolwiek zatrudnił (lub awansował) na takie stanowisko (
Praca na UoP to już w ogole wyzysk.
Z 36k brutto netto jest około 20k.
J----y pis.
Mialem kumpla po budownictwie ktory chcial bardzo pracowac w Zamosciu. Zarabial tam 3200
Wyjechał do Warszawy zarabia za taka samą prace 10 tys.
Komentarz usunięty przez autora
korzystasz więcej to się dokładasz więcej, wręcz problem jest (albo był bo po polskim ładzie to si może trochę przesunąć) że przesunięto koszt utrzymywania państwa na biednych
Doba ma 24h.
Zakładamy że śpisz 8h
Pracujesz 8h
Dojazd w 2 strony pesymistycznie 1h
Jakieś sprawy na mieście 1h
Zostaje Ci 6h na samorealizację
Komentarz usunięty przez autora
@stan-tookie-1: jak ktoś zarabiający jakieś pieniądze automatycznie korzysta więcej niż ten, któremu nie chce się pracować? xD Więcej choruje, wiecej zużywa chodniki?
ie chodzi o to że jak Ty idziesz po chodniku i żul idzie po chodniku to inaczej idziecie,