takie goovno na gniotach że nikomu się nawet nie chce komentować. no to nas chłopaki rozgrywają, klikbajty walą a tu cisza ¯\_(ツ)_/¯ #raportzpanstwasrodka
@wataf666: yup, potwierdzam. Lubiłem pośmiać się z Łysego mitomana podczas srania po porannej kawie, ale takie nudy ze już tego nie potrafię zdzierżyć i nic nie odpalam. O Gapciu nawet nie wspominam bo filmami tego sztucznego człowieka powinni katować terrorystów w Guantanamo. Jedyne co to tag przeglądam, bo na filmy zdecydowanie szkoda czasu
@wataf666: odstawiłem Kambodze od 2 miesięcy bo już od dawna nie było czego komentować. Ciągle to samo i samo. Czekam na Polonie 3.0 bo inaczej nie mam zamiaru wracać do oglądania tych gniotów. xD
@wataf666: No ale panowie macie jeszcze przecież MERYTORYCZNY kanał prezesa o tutaj. Adamowi nie w smak już chlaństwo i melanże. Teraz będzie autorytetem.
#femboy pill i homoseksualizm zastępczy to jedyna nadzieja dla #przegryw. Huop założył babskie ciuchy se, maske zakrywającą obrzydliwy huopski pysk i poznał innego huopa przebranego za babe no bo co. Żadne julczysko huopa nawet kijem nie tknie
#raportzpanstwasrodka
Czekam na Polonie 3.0 bo inaczej nie mam zamiaru wracać do oglądania tych gniotów. xD