Aktywne Wpisy
LM317K +24
Czemu już się nie mówi globalne ocieplenie tylko "climate change"?
#debata
#debata
JanuszKarierowicz +192
Raczej każdy zdrowy na umyśle zgodzi się że winę te zajście ponosi nożownik który najpewniej grubo za to beknie, co nie zmienia faktu że z ofiary również można cisnąć pompę bo zachowała się jak ostatni przygłup xD gość gdyby odpuścił, odszedł, nie prowokował tego odpada z nożem to najpewniej grałby sobie teraz w csa i jadł czipsy i batony, a tak walczy o życie w szpitalu
Trochę trenowałem różne sporty i systemy
Trochę trenowałem różne sporty i systemy
mam w mieście OSP i mieszkam dość blisko remizy i JA #!$%@? co się dzieje czasami to przechodzi pojęcie boskie. #!$%@?ą prawie codziennie tą syreną na alarmy, spoko to jeszcze zrozumiem mimo że wiem ze w innych miejscowościach już dawno przeszli na system SMS. Kiedyś im zwróciłem uwagę na forum miejskim to się zesrali ze hurrr durrr guwniarzu a jak do ciebie będziemy jechać to co?!
Druga sprawa to ze często się po prostu bawią tą syreną i często wyją też w systemie ataku powietrznego xD, przysięgam ze z 20 razy myślałem ze wybuchła wojna a to po prostu syrena OSP #!$%@?. Można gdzieś zgłosić ze nadużywają syreny alarmowej?
I dochodząc do sedna, jak zwykły kowalski z mojego miasta ma się domyśleć czy to atak powietrzny czy #!$%@? sebki się bawią syreną skoro oni nawalają średnio raz na miesiąc jakby był atak powietrzny?
#ukraina #wojna #strazpozarna #osp
Może Ruskie leco, leco, leco, słyszo syrena i od razu zawracajo. Co miesiąc syrena ratuje Ci życie a Ty gunwniarzu hurrr durrr xD
@Smutny_procesorr: Jak to, co?
@Smutny_procesorr: po tym widzę, że jesteś dzban i zapewne to zarzutka.
Nie pozdrawiam.
Typie, chcesz to se sam poczytaj bo ja nie mam takiej potrzeby bo sam w tym jestem i jeszcze Ciebie mogę dokształcić... dobry sobie xD
Komentarz usunięty przez moderatora
Słychać wycie, to znakomicie. Masz tyle pojęcia w temacie OSP czy samych powiadomień co świnia o gwiazdach więc nie pogrążaj się i usuń wpis miękka fajo xD
Mieszkam w okolicy bardzo dobrej jednostki OSP, która w zasadzie funkcjonuje jak PSP i często ją mocno odciąża, więc wyją co chwilę. Nawet