Wpis z mikrobloga

Grał ktoś w WRC 8 i Dirt 4 tak, że może napisać jak wygląda sterowanie padem w tych grach? jest łatwiej, czy trudniej w WRC 8? można ustawić sobie wspomagacze żeby grę ułatwić tak jak to można zrobić w Dirt 4?

Wiem, że ta gra ma 30 klatek, ale ogrywam sobie właśnie Dirta 4, jeździ mi się naprawdę fajnie tylko ta cała kariera taka mało immersyjna, a w WRC 8 mamy swój team, mamy kalendarz i sezony oraz możemy zmieniać zespoły po ich zakończeniu. Brakuje mi tego, ale boje się, że model jazdy jest taki, że na padzie nie dam rady.

#ps5 #xbox #ps4
Z.....r - Grał ktoś w WRC 8 i Dirt 4 tak, że może napisać jak wygląda sterowanie pade...

źródło: comment_1643898164bupIYcL8w9bb0X30JZVS4J.jpg

Pobierz
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Zielony_Ogr: nie masz się czego obawiać, model jazdy w WRC jest mega przyjemny i satysfakcjonujący, wymagający ale nie frustrujący na padzie, czuć różnicę pomiędzy nawierzchniami czy oponami oraz ich zużyciem. Miałem 100 godzin w Dircie 4, 400 godzin w Dirt Rally 2, a później kupiłem WRC i bawiłem się o niebo lepiej niż w obu dirtach razem wziętych i jeździło się super.
Nie wiem na czym grasz ale WRC 10
  • Odpowiedz
@stormkiss: W Dirt 4 gram na symulacyjnym, ale z asystami i w sumie gra się całkiem spoko, jeśli podobnie się jeździ w WRC 8 to by było zajebiście. Trochę wkurza mnie w Dirt, że auto czasem na małej górce szybuje w górę, małe podbicie i leciiiiiimy

@konto_testowe12: za dużo j-----a, jestem cebula ale nie aż taka ;)
  • Odpowiedz