Wpis z mikrobloga

Jedną z najbardziej roszczeniowych i egoistycznych grup w Polsce są niestety kredyciarze. W ich rozumowaniu konsekwencje za podjęte przez nich ryzyko ma ponosić całe społeczeństwo w postaci dwucyfrowej inflacji. Spróbuj się tylko ucieszyć z podniesienia stóp co możę w pozytywny sposób wpłynąć na ochronę twoich oszczędnośći to zaraz zostaniesz zwyzywany od zaplutych, zawistych p0laczków. Gardzę motzno
#nieruchomosci #kredythipoteczny
  • 83
  • Odpowiedz
Jedną z najbardziej roszczeniowych i egoistycznych grup w Polsce są niestety kredyciarze

@marcinpodlas8: chyba nie słyszałeś o górnikach, politykach, czy kierowcach. Kredyciarz Ci nie zablokuje dwóch okienek w banku, jeśli mu się przywidzi, że niewłaściwie stoisz w kolejce.
  • Odpowiedz
Ja ich mam w dupie ponieważ oni mają w dupie to co się dzieje z moimi oszczędnościami.

@marcinpodlas8: Jprdl, biorąc kredyt powinienem myśleć o ty ze jakiś MarcinekZPodlasia ma oszczędności i moja decyzja kredytowa wpłynie na to czy te oszczędności jeszcze będzie miał.

#!$%@? ze RPP dała dupy, #!$%@? ze PiS rozdawnictwem doprowadził do stanu który teraz obserwujemy - wszystkiemu winni są kredyciarze.

W kogo Ty tam się podałeś na tym
  • Odpowiedz
@marcinpodlas8: w normalnym życiu to tak nie wygląda. Sam mam bardzo duży kredyt, który wziąłem w czerwcu 2021. Z nikim tutaj się nie przegaduję, choć musisz zrozumieć, że radość innych z tego, że będzie ci w życiu gorzej, bo więcej musisz oddać bankowi jest #!$%@?ąca. Na żywo ludzie raczej współczują gdy im mówię, że rata kredytu wzrosła mi o 600 zł w ciągu pół roku i nikt nie wyzywa mnie od
  • Odpowiedz