Wpis z mikrobloga

Jak w tym kraju ma być dobrze, jak Sebastiany łykają wszystko bez popity? Już pomijam komentarze pod samym hejtparkiem, ale nawet na facebooku kolesie gratulują świetnego wywiadu, Pan Czesiu na luzie hehe, wszystko zostało wytłumaczone, wszelkie wątpliwości rozwiane, trzy godziny minęły jak trzy minuty, bo tak ciekawie Pan Trener opowiada, super robota i widać, że panowie nie słodzili sobie, tylko były ostre konkretne pytania XD

A rzeczywistość jest taka, że chłop przez godzinę opowiadał historię, która miała zamknąć temat raz na zawsze, a dowiedzieliśmy się, że Fryzjer mu załatwiał samochód z Niemiec i że w Sphinxie mieli specjalne jedzenie dla dzieci.

#weszlo #kanalsportowy
  • 4
@lysyzlombardu: Po jednym potknięciu Michniewicza te same Sebki co kłaniają mu się w pas będą po nim jeździć. Taki właśnie jest nasz kraj. nie wyciągamy wniosków i dalej brniemy w utarte, nieskuteczne schematy ku uciesze nie zbyt bystrych kanapowców. Polska piłka to dno i po za kilkoma skromnymi sukcesami nie mamy czym się poszczycić. Ja wiem, że ten trener to żadna alternatywa, bo i nie mam powodów aby twierdzić inaczej