Wpis z mikrobloga

@Aquamen: Art. 102. Jeżeli w okresie, o którym mowa w art. 101, wszczęto postępowanie,
karalność przestępstw określonych w art. 101 § 1 ustaje z upływem 10 lat,
a w pozostałych wypadkach – z upływem 5 lat od zakończenia tego okresu.

@niemampsa: Bracia P-------c w kadrze to faktycznie gorsze niż zbrodnie wojenne.
  • Odpowiedz
@prismo: zobaczymy ani ja ani ty prawnikami nie jesteśmy, tyle wiemy na ten temat co w Googlach jestem już ciekawy wyniku tego śledztwa Myślę, że jakby nie czuł, że może coś znaleźć to by w tym wcale nie grzebał, sprawa zrobiła się mega medialna i ludzie sami pewnie się do niego zgłaszają z informacjami Może ustalić więcej sam niż cała prokuratura
  • Odpowiedz
@Aquamen: Dziennikarzyna jest łasy na lajki ot co. Gdyby był taki z niego rycerzyk, to przeciez nie pozwoliłby na objecie kadry młodzieżowej przez umoczonego trenera, albo kadry Legii czy innego klubu ekstraklasowego przez umoczonego trenera kryminalistę. Ale wtedy to nie było ważne, teraz jest. Hiena dziennikarska.
  • Odpowiedz
  • 3
@pies_ogrodnika Pokaż mi dziennikarza który nie robi wszystkiego pod kliknięcia.Ja go wspieram bo jako jedyny może stanowić jakąś przeciwwagę dla tego co robi Stanowski.Wpychał Cześka tak długo na selekcjonera i jechał po wszystkich selekcjonerach tylko dlatego, że to nie Czesiek.Czrkam teraz tylko aż przegra z Rosją wystawiając Grosików i Pazdanów i będę podziwiał fikoły mejwenów.
  • Odpowiedz
@Aquamen: no tak ale czy Michniewicz jest winny tego że Stano go promuje? Stano się rozpycha łokciami, oczywiście dla kliknięc, bo na tym zarabia. Jadczak nie jest zainteresowany dobrem polskiej piłki, jest zainteresowany aby było gadane. Nie bedę mówił o Stanowskim i jego zagrywkach, choć faktycznie zachowuje się jak jakiś wielki wróbel z gry o tron. Ale poziom dziennikarstwa też nie może byc taki jak pana Jadczaka.
  • Odpowiedz
tak na styk wychodzi

@Aquamen: tak informacyjnie, ustawa o hodowli jedwabników i zmianie innych ustaw z 2020 roku zawiesiła bieg przedawnienia do czasu ustania epidemii COVID ( ͡° ͜ʖ ͡°)

• Odpowiedz
  • 1
@pies_ogrodnika Stano pompuje Częśka z dwóch powodów.Jest jego przyjacielem i to na tyle bliskim, że Czesiek jest ojcem chrzestnym jego dziecka.Drugi powód to dostęp do informacji z kadry.Jak Czesiek był w Legii to głównym tematem była Legia, wiedzieli wszystko zapraszali Czesia do programów zaraz po meczach a skończyło się na wyzywającym Hajdaju i w-------u spuszczonym piłkarzom przez kibiców.
  • Odpowiedz
@Aquamen: Serio, co mnie obchodzi Stano. Ja wiem co ty chcesz powiedzieć ale rozmawiamy o akcji dziennikarzyny i skoordynowanym ataku na nowego selekcjonera. Skoro tyle wie o tym że Michniewicz kłamie, że sądy, prokuratura się mylą, to niech to udowodni. To raz. A dwa, że nie jest działaniem dla polskiej piłki noznej jeśli ww. dziennikarzyna czekał z tymi rewelacjami na odpowiedni, ale dla siebie, moment.
  • Odpowiedz
  • 0
@pies_ogrodnika znaczy wiesz on zadaje niewygodne pytania oparte na faktach i słowach prokuratury.On nie stwierdził wprost , że Czechu jest winny, bo nie jest idiotą.Robi to samo co Stanowski tylko, że w drugą stronę.Jak przeszkadza Ci fakt, że sprawa jest medialna i się nią zainteresował dziennikarz śledczy to odpuść sobie śledzenia tej aferki.Mnie tam to się podoba, że trafiła w końcu kosa na kamień.Mam też dodatkowo rozrywkę więc niech się dzieje.
  • Odpowiedz