Aktywne Wpisy
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
sildenafil +21
Kiedy mówili o „uśmiechniętej Polsce „ mieli na myśli śmianie się z poniżania i torturowania swoich przeciwników politycznych w aresztach wydobywczych.
Na zrzucie ekranu poniżej: aresztowany ksiądz powiązany z FS opowiada portalowi Wpolityce jak go traktowali bodnarowcy w areszcie
#bekazpo #usmiechnietapolska #dyskryminacjamezczyzn #polityka #bodnar #prawaczlowieka
Na zrzucie ekranu poniżej: aresztowany ksiądz powiązany z FS opowiada portalowi Wpolityce jak go traktowali bodnarowcy w areszcie
#bekazpo #usmiechnietapolska #dyskryminacjamezczyzn #polityka #bodnar #prawaczlowieka
Czy znacie jakieś fajne kraje, gdzie nieruchomości są stosunkowo niedrogie, a kraje/regiony są atrakcyjne do tego aby się tam przenieść albo kupić nieruchomości w celach inwestycyjnych?
Generalnie jeśli chodzi o ceny to Bułgaria ma dość niskie ceny (w porównaniu do Polski, nie dla lokalsów) i z językiem polskim można tam znaleźć całkiem dobrze płatną pracę (jak na lokalne warunki), a podatki są niskie. Bułgaria to jednak Bułgaria, czyli kraj nieco specyficzny i nie zawsze wpisujący się w kanony estetyki Polaków.
Jak coś zdjęcie nie powiązane, aby ktoś nie pomyślał, że to Bułgaria ;d
Gruzja ma jednak kilka minusów:
- zazwyczaj dużo słabszy standard wykończenia, to co u nas uchodzi za fuszerkę tam jest spoko albo przynajmniej jako tako
- zazwyczaj gorszej jakości materiały wykończeniowe niż u nas
- w nowych inwestycjach problemy z gigantycznymi fuszerkami deweloperów (zła wentylacja, grzyb, poziomy, źle osadzone drzwi, źle osadzone okna, błędy w instalacji elektrycznej czy
Portugalia za to wydaje mi się mega droga, będąc na miejscu rozglądałem się kiedyś i na sprzedaż znajdowałem same rudery w kosmicznych cenach (wyższych niż w Hiszpanii). Gdzie