Aktywne Wpisy
mirko_anonim +11
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Czy ja jestem jakiś dziwny, że wymagam od laski, z którą jestem w związku, że da mi znać że idzie na imprezę? Nic nie zabraniam, nawet nie chodzi o to żeby pytała o pozwolenie, po prostu fajnie byłoby wiedzieć co robi moja dziewczyna. Mam 21 lat, to moja pierwsza laska, nie wiem czy mam spaczona wizję związku. Ale aktualnie to czuje się tak, że spotykam się z nią w
Czy ja jestem jakiś dziwny, że wymagam od laski, z którą jestem w związku, że da mi znać że idzie na imprezę? Nic nie zabraniam, nawet nie chodzi o to żeby pytała o pozwolenie, po prostu fajnie byłoby wiedzieć co robi moja dziewczyna. Mam 21 lat, to moja pierwsza laska, nie wiem czy mam spaczona wizję związku. Ale aktualnie to czuje się tak, że spotykam się z nią w
Przesadzam?
- Tak 8.3% (191)
- Nie 81.6% (1884)
- Sprawdzam 10.1% (234)
RudyPele +433
"Robert dzisiaj wychodzę na kurs tańca z tym nowym kolegą Adebayo, kazał cię pozdrowić, a i pamiętaj przygotuj kolacje dla dziewczynek i poczytaj im na dobranoc, powodzenia jutro na meczu, kocham cie"
#pilkanozna #blackpill #redpill #heheszki #pilkanozna
#przegryw
#pilkanozna #blackpill #redpill #heheszki #pilkanozna
#przegryw
Specyfikacja? Ryzen 7 3700x, RX 5700. Poza tym chyba nic szczególnego.
Ewentualnie podejrzewam jeszcze kable SATA.
#cokupic #komputery
@Astrali: weź to czym prędzej sprzedaj i kup sobie taniej coś wydajniejszego.
A co do pytania to Corsair, Super Flower, Seasonic, bequiet
Wszelkie najlepiej Platinum ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Astrali: wymień kable sata na porządne.
@majk3l: Co polecasz z AMD?
@Armo11: Są tutaj w ogóle jakieś lepsze i gorsze marki?
@Astrali: 6600XT, 6700XT
Sam mam ten procesor, kartę graficzną KFA 2 RTX 2070 Super na zasilaczu Corsair CS550M i jest wszystko spoko od co najmniej 5 lat.
Chociaż przy wymianie GPU mógłbym powoli zacząć myśleć o nieco mocniejszym zasilaczu w zestawie.
Przy czym nie jestem pewien, czy chodzi o zasilacz. Wymienię też kable na dniach. Tylko jeszcze nie wiem, jakie brać.
Chyba, że chodzi o sygnałowe - ale to też nie wiem czy jest sens się w ogóle brać za takie wymiany.
Dlaczego uważasz, że twoje dyski coś świrują?
Testowałeś je w innym zestawie komputerowym czy coś?
@Astrali: ke? A kto ci tak powiedział?
#gpuacl
https://www.wykop.pl/tag/gpuacl/wszystkie/?nsQ=%23gpuacl
Myślałem nad wymianą całego zasilacza.
@piesnapolu: Bo czasami zapis działa z lagiem. Jeden w ogóle montuje mi się jako "tylko do odczytu". SMART jest ok.
Dobre pytanie, swoją drogą. Nie, jeszcze nie sprawdzałem.
@choosewisely: O kurza twarz. Lmao.