Aktywne Wpisy
xfre +47
Szukam asystentki dyrektora*
Wymagania: normalne bez wymysłów znajomość ms 365, innych systemów można nauczyć się ciągu dwóch dni. Warunek znajomość języka angielskiego biegle, mile widziany francuski komunikatywny.
Kasa 8000-10000 brutto na UoP.
No nie zgadniecie jaki chłam zgłasza się 😂🤣
Moda na cv bez zdjęć rozwala mnie.
Przykład: zakolczykowana japa, wytatuowany ryj, włosy w kolorze tęczy...
Ludzie zapanujcie nad swoim wyglądem, bo potem nie da się na was patrzeć 🤡
*facet odpada,
Wymagania: normalne bez wymysłów znajomość ms 365, innych systemów można nauczyć się ciągu dwóch dni. Warunek znajomość języka angielskiego biegle, mile widziany francuski komunikatywny.
Kasa 8000-10000 brutto na UoP.
No nie zgadniecie jaki chłam zgłasza się 😂🤣
Moda na cv bez zdjęć rozwala mnie.
Przykład: zakolczykowana japa, wytatuowany ryj, włosy w kolorze tęczy...
Ludzie zapanujcie nad swoim wyglądem, bo potem nie da się na was patrzeć 🤡
*facet odpada,
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Mam duże libido. Sporo starszy partner ma problemy ze spadkiem libido i wzwodem (Ja 27, on 44). Problemem jest również czas wolny. Lubię wspinać się po górach, aktywnie spędzać weekendy. On woli pić piwo przed telewizorem. Podczas ostatniego urlopy cały czas siedział w domu i nie miał ochoty na wyjście. Ma lekką pracę, lecz ciągle coś go boli, coś mu strzyka. #zwiazki #zalesie
──────
Mam duże libido. Sporo starszy partner ma problemy ze spadkiem libido i wzwodem (Ja 27, on 44). Problemem jest również czas wolny. Lubię wspinać się po górach, aktywnie spędzać weekendy. On woli pić piwo przed telewizorem. Podczas ostatniego urlopy cały czas siedział w domu i nie miał ochoty na wyjście. Ma lekką pracę, lecz ciągle coś go boli, coś mu strzyka. #zwiazki #zalesie
──────
Szkoda, bo inicjatywa zacna i z reguły groszem wspieram.
#bekazlewactwa #wosp #4konserwy
@wojtas_mks: #urojeniaprawakoidalne ( ͡° ͜ʖ ͡°)
pis #!$%@?ł cały kraj, jak kogoś boli 8 gwiazdek to XD, nie masz większych urojeń XD?
Ja pier**le ale dno XD dlatego grosza na to polityczne gów*o nie dam. Jest masa innych zbiórek które można wspierać cały rok i polecam.
Niech dopiszą jeszcze "i Konfederację" to pójdzie za 3 razy więcej ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@wojtas_mks:
@PiersiowkaPelnaZiol: Tak, boli mnie że na sprzedaż jest oznaczający wulgaryzmy obraz, ale mam oceniać to dobrze bo "na dzieci".
Najman też sprzedawał maskę Słowika "na dzieci" xD
@Baba_z_makiem: U mnie stoją pod zabytkowym murem kościoła który proboszcz sam kilkukrotnie odmalowywał, bo nie miał już na kolejne ekipy remontowe.
@wojtas_mks: a mnie to szczerze nie dziwi, pis #!$%@?ł cały kraj, jak widać ludziom się to podoba, to daje do myślenia
@PiersiowkaPelnaZiol:
XDDDDDDDDDDDDDD
głembokie jak kiszka oprawcy własnej matki XD
@xDawidMx: i ma przeglądać każdą aukcję?
@wojtas_mks: #urojeniaprawakoidalne ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Normie_Lurker raczej marzenia lewarów. Które jak niedawno widzieliśmy prędko się nie spełnia ale zawsze mogą sobie na stronie z kotkami
A wiesz że jak się wospowi nie spodobała licytacja myśliwych to spadła z rowerka w trybie natychmiastowym?
XDDDDDDDDDDDDDD
Nic nic XD
W sumie nie dziwię się, że pisowcy oburzeni :P Tylko jak zwykle nie potraficie wskazać źródła problemu.