Aktywne Wpisy
skazanynaprzegryw03 +116
Byłem na rozmowie o pracę teraz i wszystko fajnie, praca na jedną zmianę przy rozkręcaniu pojazdów na złomowisku, dojazd całkiem blisko bo w 40 minut rowerem dojadę. Na duży plus że umowa o pracę a nie zlecenia jak wszędzie w januszeksach xd
Dostałem taką umowę o pracę do podpisania, ale wydaje mi się dziwnie skontruowana, przecież kar jest tyle że jak raz zachleję to jeszcze będę musiał dopłacać pracodawcy xd
Nie pozwolili
Dostałem taką umowę o pracę do podpisania, ale wydaje mi się dziwnie skontruowana, przecież kar jest tyle że jak raz zachleję to jeszcze będę musiał dopłacać pracodawcy xd
Nie pozwolili
Xtreme2007 +316
Imigrant w Polsce ma dostać tyle samo co w Niemczech. Dyrektywa ZSRE. Uśmiechajmy sie jeszcze szerzej.
#ztwoichpodatkow
#bekazlewactwa #konfederacja
#ztwoichpodatkow
#bekazlewactwa #konfederacja
#tinder
Ale masz rację, na Tinderze jest mnóstwo konkurencji, więc jeśli rozmowa się klei to najlepiej uciekać szybko na inny komunikator
@kiedys_bede_bogaty: U mnie to jakoś spontanicznie wychodziło, od głupiego co tam na które odpisywałam, do spoko rozmowy, która się naturalnie rozwijała i była dzięki temu taka luźna. Oczywiście nie mówię, że nie trafiłam na ludzi, którzy poza tym "Co tam?" mieli mało do zaoferowania, ale nie skreślałam tego jako początku konwersacji. Zależy chyba na kogo