Aktywne Wpisy
darknightttt +651
Ale miałam porytą sytuację xD W trakcie spaceru chciałam wypić kawę. Obok była zwykła, mała kawiarnia. Zamówiłam, duża kawa 18zł, kelnerka elegancko przynosiła chwilę później. Piłam ją może z 5 minut no i skinęłam głową w stronę kelnerki, że chce zapłacić już. Wyjmuje 50zł, wkładam do pudełeczka który przyniosła i ona sobie z tym poszła i nie wróciła xDD
Karinka uznała, że taki napiwek jej się należy i #!$%@?. Oczywiście upomniałam się
Karinka uznała, że taki napiwek jej się należy i #!$%@?. Oczywiście upomniałam się
daeun +182
Tak się prezentuje typowy sojak i fajnopolak, który codziennie na wykopku serwuje nam ukrainską rację stanu i pcha nasz kraj do wojny z mocarstwem atomowym.. Nie posiada wlasnych poglądów i indywidualizmu, nasiąka tym co obecnie modne na twitterkach..
- W dobie covida krzyczał aby się zaszczepić bo bał się że ktoś posądzi go o bycie szurem i foliarzem. Cieszył się że ma już swoją pandemię i może dumnie chodzić w masce jak
- W dobie covida krzyczał aby się zaszczepić bo bał się że ktoś posądzi go o bycie szurem i foliarzem. Cieszył się że ma już swoją pandemię i może dumnie chodzić w masce jak
Ale jeśli to rurka z cieczą, to tak średnio. A są zestawy chłodzenia zawierające jakąś ciecz w tych rurkach.
@twinzpl: lol szkoda odpisywać
Heat pipe, ciepłowód, rurka cieplna – rurka zawierająca parujący i skraplający się płyn, który wykorzystywany jest do transportu ciepła, umożliwiająca przekazywanie znacznych jego ilości przy niewielkiej różnicy temperatur (o rząd wielkości większych niż tradycyjne materiały, które przenoszą ciepło przez przewodność cieplną).
@MichalBialkovWyludzaNumeryTel: Piłowanie tego elementu to średni pomysł ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@twinzpl: ehh, kiedy wprowadza te licencje
@Norskee: ale prychłem, dzięki xD
Podstawą działania tych rurek jest właśnie parowanie i skraplanie się cieczy w środku, więc uciecie tego to słaby pomysł
@MichalBialkovWyludzaNumeryTel: Można. To, że nie są fabrycznie spiłowane to tylko wina wadliwego projektu.