Aktywne Wpisy
Tumurochir +413
Mała aktualizacja w sprawie zamordowanego Konrada.
Profile Konrada i Julii oczyszczone z hejtu i linczu. Komentarze i ich autorzy poscreenowani. Zastanawiamy się nad przekonaniem rodziny i narzeczonej do wejścia na drogę prawną w przypadku niektórych obrzydliwych komentarzy i wpisów. Teraz jednak czeka nas pogrzeb i opieka nad rodziną, raczej nie myślą o pozywaniu przygłupów i trolli. No ale zobaczymy.
Sprostowania w mediach ogarnięte, zmieniły wersję, nie ma już fake newsów o kochanku.
Profile Konrada i Julii oczyszczone z hejtu i linczu. Komentarze i ich autorzy poscreenowani. Zastanawiamy się nad przekonaniem rodziny i narzeczonej do wejścia na drogę prawną w przypadku niektórych obrzydliwych komentarzy i wpisów. Teraz jednak czeka nas pogrzeb i opieka nad rodziną, raczej nie myślą o pozywaniu przygłupów i trolli. No ale zobaczymy.
Sprostowania w mediach ogarnięte, zmieniły wersję, nie ma już fake newsów o kochanku.
MlCHAU +480
Mam w mieście sklep Biedronkę czynną prawie całą dobę, więc czasami jadę na nocne zakupy bez tłoku i kolejek. Dziś w nocy spędziłem na zakupach chyba z pół godziny bo kupowałem dużo rzeczy w tym zgrzewkę wody, jogurty Zott, Coca-Colę, filety z kurczaka bo akurat z indyka nie było i dużo innych rzeczy. Pełny koszyk, podjeżdżam do pani przy lodówkach i mówię: "Przepraszam czy mógłbym zapłacić w normalnej kasie?" zero reakcji pani
1. Jajka wbij do dużej miski i roztrzep widelcem. Dopraw solą.
2. Na patelni roztop masło.
3. Każdą kromkę chleba obtocz z dwóch stron w jajkach i od razu smaż z obu stronna gorącym maśle.
4. Usmażony chleb przekładaj na talerz wyłożony ręcznikiem papierowym, aby pozbyć się nadmiaru tłuszczu.
5. Podawaj na gorąco posypane cebulą i szczypiorem :)
I tutaj prośba do Was jakie macie pomysły na realizację.. punktu nr 3: "od razu smaż z obu stron"
Szybko piszcie, od 11 chciałbym zacząć na full speedzie kodzik ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#programista15k #sniadanie
@WeriYard: No ale ja cie prosze mireczku, uzywaj pojedynczej odpowiedzialnosci punktow.
A to maslo to jakis interfejs?
Masło to symlink do margaryna (ꖘ‸ꖘ). Ponoć w środowisku NowyŁad może też być /dev/null.
Finalnie zastosowałem zalecaną wyżej przez ziomków sekwencyjność i to wszystko notabene.