Aktywne Wpisy
dziobnij2 +191
Jak ognia piekielnego unikam wszelkich dawnych znajomych ze szkoły. Nie spotkałem żadnego od dłuższego czasu, ale gdybym spotkał jakąś znajomą twarz na spierdotripie, to natychmiast bym odwrócił głowię, przeszedł na drugą stronę ulicy i udawał, że nie widzę. Gdyby jakiś stary znajomy zagadał do mnie i się zapytał "co u mnie", albo "gdzie pracuję", to co mam mu odpowiedzieć? Że od skończenia liceum w 2009 roku siedzę w domu z rodzicami i
Ytarka +217
Ej, Miry, mam filozoficzne pytanie.
O co chodzi z tym fejsbukiem xD czy to statystycznie jest możliwe, żeby w tak dużej grupie użytkowników, prawdopodobieństwo przeczytania publicznego komentarza z sensem, poprzedzonego chociaż minimalną (ale taką niewątpliwą), próbą myślenia, praktycznie nie występowało? XDD wtf
I to nie że boomery, że janusze stare i stare Grażyny. Cały wiekowy przekrój najbardziej niedorobionej części społeczeństwa, serio.
Od
O co chodzi z tym fejsbukiem xD czy to statystycznie jest możliwe, żeby w tak dużej grupie użytkowników, prawdopodobieństwo przeczytania publicznego komentarza z sensem, poprzedzonego chociaż minimalną (ale taką niewątpliwą), próbą myślenia, praktycznie nie występowało? XDD wtf
I to nie że boomery, że janusze stare i stare Grażyny. Cały wiekowy przekrój najbardziej niedorobionej części społeczeństwa, serio.
Od
#xbox
#ps5
Tak. PS5 napewno warto kupić w tym roku, bo jest bardzo dużo premier, ale xbox tez bym zostawił, tylko wsadził do komórki i wyciągnął dopiero na okres jesień/zima kiedy wyjdzie Starfield i Stalker.
Bo na dwie konsole nie będę gier pudełkowych brał to jasne
Ale to już musisz sam sobie odpowiedzieć na pytanie, czy lubisz filmowe gry playstation w stylu uncharted/god of war /the last of itp.
Na Chwile obecną na xsx nie ma żadnej gry ekskluzywnej. Halo infinite i forza horizon 5 wyszły też na Xbox one.
Na ps5 już kilka niezłych exow jest : ratchet and clank rift apart, demon's souls, a w maju
Xbox one x kupiłem na trzy miesiące, w tym czasie ogralem gearsy, halo, forze i od razu sprzedałem z minimalnym zyskiem xd
Jeśli masz hajs i wolny czas, żeby grać w gry na obu konsolach to nie musisz się ograniczać i od razu możesz mieć dwie konsole :)