Wpis z mikrobloga

@deyna: no, długo graliśmy to fakt. Ale mieliśmy tak rozyebaną współpracę w teamie że jestem w szoku iż to wygraliśmy. 0 drejków 0 baronów bo enemy team schodził x4 x5 a nasi się kręcili jak turyści po mapie na grzybach. Renekton był nafeedowany przez yone i bot dostawał wpyerdol bo lux nie trafiała skilami. (Q+R) Mid nie reagował, np ja mu pinguje że mam ww u siebie na blue i chce
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@SarahC: sprawdziłem w necie i trinity force nie jest za dobrym itemem, bo Sheen prokuje po użyciu umiejętności, a xin ma długie cooldowny. Sprawdziłem, bo sam nim gram i zazwyczaj buduję to co poleca sklep, bo aż tak się nie znam
@SarahC yumi jest zajebista z zeri. Teraz kurde wiekszsoc gra apc z tego co widzę, co mnie wkurza bo sivir musze wyciągać, a juz mi się nudzi ona.
@Dariel: to są sporadyczne przypadki, jakieś trolle itp. Tu koleś ewidentnie próbował wygrać grę, ma 18 killi. Chłop ma 18 killi i w 44 minucie nie ma full builda.
@MEKORRO tamta ahri tez farmila kille a nie creepy :) to jest wlasnie bledne myslenie. Ludzie sa w goldzie, czasami graja dobrze mechanicznie ale np. Nie wiedza jak farmic lub jak grac na mapie przez co nie awansuja wyzej.