Wpis z mikrobloga

@krucjatadlapogan: Prezydent Wielunia jest kretynem i pewnie wziął w łapę. Co nie zmienia tego, że ma rację i nie może być tak, że przychodzi ktoś do niego mówi biznes ten mi się nie podoba, nie róbcie tego i on ma się potulnie zgodzić na taką formę szantażu emocjonalnego.
Jednak żyjemy w demokratycznym kraju, a w demokracji jeśli ktoś nie łamie prawa to ma może robić co mu się podoba nawet jak
@rakiwo trochę masz racji i też tak na to patrzę. Natomiast burmistrz nie odpowiada sam za siebie a miasto to nie jego biznes. Musi brać pod uwagę opinie mieszkańców a tu podchodzi do tego cynicznie mówiąc że może to szemrane ale wybuduje xyz rzeczy i ludzie mu to zapomną a jak nie to za 2 lata wybory. No świetne podejście xD
@DonCNC otóż to. Mogli się podłączyć pod przyjazd Stanowskiego zebrać się z transparentami a oni się zebrali żeby tylko fotki z nim zrobić. Usłyszeliśmy zdanie 1 babki i tyle. Może im to nie przeszkadza? (Chociaż stano twierdzi inaczej, radni też głosowali za uchwałą by gala się nie odbyła). Ogółem to sprawa urosła do śmiesznej niczym polityczne czy religijne gdzie widzisz że każda ze stron jest mocno upośledzona (skrajności). Ciekawy jestem czy stano
Stano może twierdzić wszystko, jego słowo znaczyć POWINNO (niestety tak nie jest) ile najmana.

Akcja radnych to taki sam kaliber jak warszawskich, ktorzy vhcą się ogrzać przy temacie aborcji, strajku kobiet etc i chcą usunąć Dmowskiego z ronda. Tfu na takich podludzi