Dzisiejsze słowa mojego wujka, któremu po 3 tygodniach walki udało się wyjść z #covid19: "Najgorszą decyzja w moim życiu było to, że się wcześniej nie zaszczepiłem, nawet ślub z moją starą był mniej opłakany w skutkach" #koronawirus #szury
@danielemilka: Rocznik 25 trzecia dawka bo trzeba się zabezpieczyć, Już po pogrzebie. NOP nie wykazany oczywiście bo po co? Jemu i tak juz nic nie pomoże . No i przecież już swoje przeżył (✌゚∀゚)☞
@danielemilka: kazdy przechodzi inaczej, ja #!$%@?, tez mialem covida 2 razy i zyje, grypa z dodatkami, skoro przechorowalem to #!$%@? mam sie szczepic? Nie jestem w grupie ryzyka, szczepionka nie chroni przed zarazeniem i transmisja wirusa.
@taktoto: Jak byłem mały to dużo chorowałem, pamiętam grypy co przez tydzień nie mogłem zbić gorączki, kater schodził mi z nosa i zatok dwa tygodnie a kaszel to miesiąc zanim się oskrzela oczyściły. A teraz przeziębienie i ludzie na test w kolejce stoją. Chore czasy.
Do przyszłych Ukraińców z regionu Kurska dotarła pomoc humanitarna. Niektórzy tak jak koniasz i groover próbują pierwszy raz w życiu coś innego niż chleb i woda #ukraina #rosja
Szczepcie się Mirki !!!
Komentarz usunięty przez moderatora
@icurw życzę żebyście nie musieli żalowac tej decyzji i żeby was te #!$%@? nie dopadlo
Tyle
Zobacz ja wziąłem 3 dawki i żyję
4 godziny później dostał zakrzepicy płucnej.
Ogarniasz że covid składa ludzi po 50 roku życia a Ty piszesz do ludzi srogo poniżej tego progu? :)
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora