Aktywne Wpisy
lossless 0
Mirki mam taki mały problem ale bardziej natury czysto ludzkiej. Otóż dostałem kilka dni temu nowy PR do swojego projektu open source, ale raczej będę zmuszony go odrzucić no bo tak:
- nie działa
- kod jest c-----o napisany
- w ogóle się nie wpisuje w obowiązujące konwencje (tu akurat trochę moja wina, mogłem lepiej napisać dokumentację)
- zaproponowane featury i tak będą bezużyteczne w nowym releasie
No
- nie działa
- kod jest c-----o napisany
- w ogóle się nie wpisuje w obowiązujące konwencje (tu akurat trochę moja wina, mogłem lepiej napisać dokumentację)
- zaproponowane featury i tak będą bezużyteczne w nowym releasie
No
RobieZdrowaZupke +57
Kolega który mnie wciągnął w wykop 10 lat temu pod pretekstem, że to portal dla takich przegrywów jak my, nie wchodzi tu od 7 lat, a w tym roku wziął ślub. Czuję się oszukany.
ale cyrk się rozgrywa w pekao po przejęciu idea banku :D nie rozesłali żadnych listów do BYŁYCH klientów (z zamkniętymi produktami finansowymi) ideabanku, że nastąpiło przejęcie idea banku przez pekao i że to teraz pekao obsługuje ich dane + lista produktów jakie przejmowali i teraz pekao wysyła jakieś fikcyjne wezwania do zapłaty :D szkoda, że nie mają tu konta bo chętnie bym poczytał ich głupie tłumaczenia
Generalnie to pewnie wygląda podobnie, czyli tak, że ktoś przyoszczedzil na testach i z automatu wrzuciło klientów, którzy spłacili te kredyty w szczególnych okolicznościach (np. przed terminem albo jakoś dawno) na listę do wysyłki tych pism. W takich dużych bankach to się wszystko dzieje praktycznie z automatu i zabrakło kontroli. Podejrzewam, że parę osób w