Wpis z mikrobloga

Widzę, ze moje posty na temat dworca zoo vel pato weryfikator zniknely w trybie natychmiastowym. Moderacja dziala w mgnieniu oka ( ͡° ͜ʖ ͡°). Chyba kogoś zapiekla doopa.

Ktoś (nie pamietam nicka) wspomnial coś o zablokowanym Privie - odblokowany, podeślij :)
#papasmerfik
#patostreamy
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mexxl: HaHaHa, to znaczy, ze sledzi wpisy na swoj temat ten patus, ktory innych obraża, ale krytyki pod swoim adresem nie potrafi przyjąć na klatę. Interwencja tv słonecznej powinna przyjrzeć się jego działaniom w sieci: żebraniem, nagrywaniem i umieszczaniem w sieci bezdomnych alkoholikow bez ich zgody, wykorzystywaniem wizerunku innych i zarabianiem na tym. A taką nagonkę robi i robił na konkurencję z Ełku( ͡° ͜ʖ ͡°).
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@FeeE: też byłem zdziwiony, że wpis tak szybko spadł z rowerka, myślałem, że sam usunąłeś. TFU na tego ćwoka.
Apropo sam przyznał się na jakimś ostatnim live, że był gościem u magicala, ale znając jego chorą fantazję to nie wiadomo czy prawda.
Najlepiej zgłaszać za mowę nienawiści kazdy live. Osobiście jak będę miał trochę czasu to wyskrobę do supportu YT wiadomość w mailu.
  • Odpowiedz
@mexxl: tez chce mu uprzykrzyc zycie, tak jak on innym ( ͡° ͜ʖ ͡°). Dzisiaj jechal do PL i cos wspominal o ataku sutenera pacynek. Cos w tym rodzaju. Naprawdę jest odklejony ( ͡° ͜ʖ ͡
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@FeeE: Znając patusa Smerfika i jego akcje typu: oddanie moczu w taksówce, to on może szybko mieć przemodelowaną twarz.
Dziś do PL jedzie, a jeszcze dwa dni temu mówił, że będzie siedział na busie dwa tygodnie i na egzotyczną wycieczkę jedzie, albo do ... Holandii. Odklejony kompletnie, a do tego najbardziej denerwująca jest ta jego gramatyka i wymowa, jakby z chaty chłopskiej z XIX wieku uciekł, a chce uchodzić za
  • Odpowiedz