Aktywne Wpisy
KarnetNaGlony +12
Na pewno zżygałem się doreklamówki ale co było potem
Kopytnik_1 +4
#wojna #rosja #ukraina #polska #nato #wojsko #pytaniedoeksperta #ciekawostki
Jak to jest możliwe? Czym i kim Rosjanie są w stanie zaatakować NATO? Tworzą potajemnie armię klonów? Czy to nie jest czasem ta sama armia, która teraz z mozołem tygodniami zajmuje miasteczka na Ukrainie o wielkości Pruszkowa, tracąc przy tym tysiące zabitych i rannych? Czyli co, za kilka lat to będzie już inna armia, nowocześniejsza i bardziej liczna?
Jak to jest możliwe? Czym i kim Rosjanie są w stanie zaatakować NATO? Tworzą potajemnie armię klonów? Czy to nie jest czasem ta sama armia, która teraz z mozołem tygodniami zajmuje miasteczka na Ukrainie o wielkości Pruszkowa, tracąc przy tym tysiące zabitych i rannych? Czyli co, za kilka lat to będzie już inna armia, nowocześniejsza i bardziej liczna?
Cześć Mirki #anonimowemirkowyznania
Czy byłoby dziwne, gdyby wasza dziewczyna (albo po prostu dziewczyna) wybrała się sama na miasto do baru/klubu potańczyć?
Mielibyście coś przeciwko?
Od razu powiem, że nie szukam bolców, chłopów, atencji itd. Mam stresującą pracę i codziennie wracam do domu ok. 20, a taniec po prostu poprawia mi humor i odstresowuje mnie. (siłownia 2-3x w tygodniu ale nie działa na mnie relaksująco)
Moje przyjaciółki stają się coraz bardziej "niewychodne" bo jedna ma dziecko w drodze, a druga coraz mniej lubi wychodzić wieczorami. Mam chłopaka od kilku lat i należy on do tych siedzących w barze. On chodzi do baru pić z kolegami, a ja z dziewczynami potańczyć.
Ja nie piję.
Nie mieszkam w dużym mieście, tylko w powiatowym gdzie są same bary i może z dwa/trzy miejsca do tańczenia.
Trochę się boję, że czułabym się tam nieswojo, dziwnie i tak trochę samotnie?
Nigdy nie widziałam, żeby jakaś dziewczyna przyszła sama, za to znam facetów którzy wychodzą tak sami i później np. zagadują obcych ludzi. Nie wiem czy bym tak umiała :)
A chciałabym się odstresować i może poznać jakieś dziewczyny do kolegowania się? No nie wiem, fajnie by było
Co myślicie o takim wyjściu solo do baru/klubu? Lamerskie?
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #61f104c41e699f000b033df1
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: karmelkowa
Roczny koszt utrzymania Anonimowych Mirko Wyznań wynosi 235zł. Wesprzyj projekt
Jeśli Tobie to pasuje i Twojemu chłopakowi też, to ok, ale dla mnie to brzmi (o ile to nie bait) jak jakąś nieuświadomiona potrzeba innej natury.
Ja, żeby potańczyć chodze do szkoły tańca, na zajęcia tańca, i w takie miejsca, a nie dyskotekę. Dyskoteki nie są do tańca, "taniec" tam jest środkiem do celu.
A czy będzie dziwnie to się
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua