Aktywne Wpisy
3x32 +8
G06DbT +30
Zrobiłem mały eksperyment w Fallout 4, gdzie zwiększałem ilość FPS. Gra ma taki śmieszny silnik, że im więcej FPS, tym gra działa szybciej. Przy 500 FPS nie da się grać, bo chłopek porusza się tak szybko, że mój czas reakcji jest za wolny.
Podczas edycji wywaliło mi raz soft, i musiałem od nowa edytować.
Wołam @acidd bo chciał :)
#gry #pcmasterrace #fallout #fallout4
Podczas edycji wywaliło mi raz soft, i musiałem od nowa edytować.
Wołam @acidd bo chciał :)
#gry #pcmasterrace #fallout #fallout4
Tam się płaci nawet za dołożenie znaczka na tyle, czy ma być cayman, 718 czy Porsche. Malowanie klamek na czarny kolor to 1000 zł.
@qesq: raczej nudnych i przeciętnych
Jak ktoś cię minie SUVem to nawet specjalnie tego nie zauważysz - codziennie mijasz setki takich i ich nawet nie pamiętasz, ale jak przeleci Caymanem bez dachu albo Mustangiem z V8 na odcince to raczej na pewno zwrócisz uwagę
Mnie bardziej rusza jak zobaczę nowe BMW x8, nie mogę ogarnąć jak to można kupić i tym jeździć. Na żadnym parkingu się to nie mieści.
Przeciętny SUV to crossover w stylu Qashqaia jakich miliony
@Roburgbur: odpowiadałem na konkretny cytat, wiem że ludzie są różni, a większości pasuje być przeciętnymi ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ps. Ktoś kto kupuje x8 nie parkuje na parkingu pod blokiem.
Dxx Mustang spoko, ale to nie jest "na eleganckości". Inna sprawa że wolę niższą markę/segment z wentylacją foteli, masażami, świetnym audio, ACC itp. itd. niż golasa Porsze.
Z kolei doposażenie Porsze do dobrego poziomu znacznie winduje cenę, a taka Panamera 4S E-Hybrid Executive zaczyna się od ponad 600k. I nadal nie ma ACC czy wentylacji foteli w standardzie z tego co pamiętam xD
@Karczewsky: fajnie sie prowadzi, fajnie przyspiesza (<5s), boczura mozna #!$%@?, ma bardzo dobre wyposazenie jak na segment i cene. bardzo wygodny w dlugich trasach. i odwraca glowy
ciesze sie ze moglem pomoc
no patrzac jaki to bul dupska powoduje ze po raz millionowy o tym pisza na wypoku, to chocby dlatego biora suva.