Aktywne Wpisy
belv +150
Ma ktoś podobnie jak ja, że nie pamięta nic z matury? xD Nie mogę sobie przypomnieć nawet tematu wypracowania z polskiego, a pisałem ją całkiem niedawno, 7 lat temu.
#matura
#matura
HausHagenbeck +120
Dla tych co chcą uzyskać dostęp do mikrobloga+ i mieć za darmo arkusz maturalny to musicie w komentarzu napisać kod poniżej:
@m__b
@a__s
#matura #matura2024
@m__b
@a__s
#matura #matura2024
#tenis #bekazpisu
@rolnik_wykopowy: czy jest coś bardziej pisowskiego, oprócz oficjalnego przyznania się do bycia pisowcem, niż takie #!$%@? jak powyżej? XD
@MrFisherman: Wyobraź sobie pachołku, że nie każdy bijący kapucyna do tych kretyńskich gwiazdek, to pisowiec.
@Ignite: No niestety walki plemienne są mocno zakorzenione w polaczkach.
jesteś klasycznym przykładem potwierdzającym że głupiemu ludowi wystarczy dać chleba i igrzysk
@Kowixx: porównanie tenisistki z chińskiego reżimu, do jakiejś karyny z napisem na kartonie xD
@1Ameredhel1: Krypto PiSowcow jest 11 mln obywateli, którzy nie zagłosowali przeciwko PiSowi.
I tak, najsensowniej jest gadać o tym w domu, tłumacząc starszym ze PiS jest złym wyborem.
Prymitywne kropkowanie **** jest w zasadzie na rękę PiSowi, bo stawia każda taka osobę, jako przygłupa, co tylko klnąc umie i nic w zamian.
A więc dolicz
Komentarz usunięty przez autora