Aktywne Wpisy
miku555 +210
Każdy kto twierdzi, że WORDy się na niego uwzięły/że celowo oblewają kierowców aby zarobić, nigdy tak naprawdę nie powinien znaleźć się za kółkiem na publicznej drodze.
Change my mind.
#prawojazdy #motoryzacja #samochody
Change my mind.
#prawojazdy #motoryzacja #samochody
Creed-Bratton +842
Jeszcze chwila i wyk0pki zaczną pisać, że ten Putin to jednak nie taki zły i w sumie dobrze, że zaatakował Ukrainę, bo im się przecież należało xD
wyk0pki, jak ja was nienawidzę
#ukraina
wyk0pki, jak ja was nienawidzę
#ukraina
Komentarz usunięty przez autora
@Barzini: Bo inwestorzy BTC i krypto nie wierzą w wartość tej technologii tylko chcą na niej spekulować. Jeśli coś zaczyna nagle spadać to wpadają w panikę i sprzedają to nakręca spiralę spadków (ale też topów).
Gdyby inwestorzy wierzyli w krypto to nie sprzedawaliby pomimo spadków co powodowałoby mniejsze spadki. A mamy jak mamy. BTC jebnęło o 50% w dół w ciągu
Czemu krypto jest uzyteczne? Sytuacja z Kazachstanu: Wybuchly zamieszki ktore moga przerodzic sie w wojne domowa, ich pieniadz staje sie praktycznie nieakredytowalny w kraju (bo w takich sytuacjach ludzie wola barter) i za granica, zlota nie przewioza bo im ukradna albo skonfiskuja
https://research.binance.com/en/projects/bitcoin
Tylko ze jak na kazdym rynku glownie dzialaja newsy. Jesli jestes kompletnym swiezakiem albo sredniozaawansowanym (jak ja) to obczaj sobie podejscie klasycznych inwestorow (Buffer,Munger,Graham) a abstrakcyjnych (Soros) i wyciagnij z tego co oni mowia to co najbardziej Ci sie podoba i inwestuj zgodnie ze swoja
Teraz masz podobnie. BTC jest technologicznym gównem bo źle się skaluje, bo ma wysokie prowizje, bo "wykopywanie" zużywa za dużo prądu. BTC musi i powinien zdechnąć, ale jest świetnym aktywem spekulacyjnym. Fanatycy na tym tagu