Aktywne Wpisy
WielkiNos +576
Lambo994 +419
To Jagodno chyba po nocach im spać nie daje od ponad 8-miesięcy ( ͡° ͜ʖ ͡°) Od 15 X chodzę z uśmiechniętą mordą między innymi dlatego, że takie pseudo-inteligenciki, w rzeczywistości prymitywni manipulatorzy i kłamcy, którzy mieli stanowić nową "elitę". Wrócili grzecznie do Republiki i pisania wysrywów na Twitterze. A nie są pokazywani szerszemu gronu jako "eksperci" xD
Otóż z Jagodnem problem polegał na tym, że w dużych
Otóż z Jagodnem problem polegał na tym, że w dużych
Bitcoin to kryptowaluta śmieciowa. Niczym się nie różni od DogeCoin czy też HamburgerCoin. No może poza tym, że grupka głupców uwierzyła, że to Jahwe - i wyznaje wiarę w Bitcoina. Ta wiara nie różni się niczym od wiary w nieistniejącego boga.
BTC to nic innego jak spekulacja. Dzisiaj masz 100tys. $, jutro masz 50tys. $, a za rok masz 10tys. $. Równie dobrze możesz iść do kasyna lub zrobić zakład w STS.
Największą głupotą wykazują się ci, którzy "myślą", że BTC rósł bo rządy drukują waluty, zwłaszcza FED i jest inflacja. Która wynosi 5-12%.
Nie miej nigdy pretensji do nikogo, jeżeli BTC spadnie do 1000$. To ty uwierzyłeś w te głupstwa i manipulacje. Ludzie inwestowali w Amber Gold, który płacił po 10 czy 12% na rok i już podchodziło to pod głupotę i naiwność. Teraz ludzie kupują kryptowaluty, bo liczą że za darmo należy im się 5000% od samego siedzenia na dupie.
Każda piramida kiedyś się kończy.
Bany pojawiają się w coraz większej liczbie krajów.
Ostatni gasi światło.
#bitcoin #kryptowaluty #inwestycje
Poprawiłem ( ͡º ͜ʖ͡º)
@YoureGoingDown:
Ja myślę, że będzie na MINUS pan Satoshi będzie płacił za to, że kupiliśmy.
(。◕‿‿◕。)
@YoureGoingDown: Co w tym głupiego?
To chyba oczywiste że przy tanim pieniądzu i stimulusach ludzie będą chętniej kupować krypto niż jakby tego nie było
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Pewnie pisałeś, jak wcześniej spadło na 30 :)
Teraz jak znów wejdzie 65, to znów będziesz siedział cicho :)
Zresztą BTC też pokazywał, że przez 3 lata może nie pobić ATH.