Aktywne Wpisy
Villeman +34
Kitka wróciła z podwórza przedwczoraj wlokąc się praktycznie na tylnych łapach. Myślę sobię - przetrącony kręgosłup. W domu jednak widzę, że daje rade z biedą chodzić, jednak ogon jak martwy, ani rusz. Coś z nim nie tak? Może coś innego? Późna pora, brak otwartego gabinetu weterynarza, nic nie zrobię. Staram się pomóc jak tylko się da, widzę że cierpi, na noc ustawiam budzik co dwie godziny, aby sprawdzić, czy jest okej i
Salomonthekrol +158
I wlasnie za to kocham Unie Europejską.
@only_HD: nie o tym pisałem
@only_HD: taaa, pierwsze badania wskazywały na 95% ochronę przed zakażeniem w ogóle. Także daj czas na niezależne badania ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@only_HD: No i nie ma czemu się dziwić skoro rządzący na każdym kroku pokazują gdzie mają plebs ¯\_(ツ)_/¯
Ja: szczepienia nie hamują wirusa
Ty: to nieprawda
Ja: to patrz na Danię
Ty: od dawna wiadomo, że szczepienia nie hamują wirusa
Ja: cytuję twoje słowa
Ty: darcie #!$%@? w języku szurów
XDD
@Ogau "Fakt" XD I wy się dziwicie, że na Reddicie nie ma miejsca dla takich mózgów XD
@only_HD: I to #!$%@? dobrze? Taka odpowiedź dostaje plusy? Ledwie 33 lata temu został obalony marionetkowy rosyjski rząd i ludzie już mają tak sprane głowy że mówią że rządowi trzeba ufać? Rządowi się nigdy nie ufa, nawet jak robi wszystko co obiecał, jest bezbłędny i dobry dla ludzi. Jedni z tych nie ufających są psychicznie chorymi szurami, inni są normalnymi ludźmi
@Tarec: ( ͡° ͜ʖ ͡°)