Zgłosiłem do zrzutki zbiórkę na Krzysia, zalinkowałem poprzednie zbiórki na inne osoby z podejrzeniem, że środki z nich pozyskane mogły nie zostać spożytkowane zgodnie z celem tychże, a potwierdzenia niepiśmiennych dziewczyn z kraju Trzeciego Świata to żaden dowód, opisując po krótce co i jak.
@Tfor: ja pier... Ale dno. Rozumiem, że może Ci się to nie podobać z różnych powodów ale wkładanie kija w szprychy byle by komuś zaszkodzić to skrajne polactwo. Typowy Janusz co jest gotów somsiadowi koła w pasacie poprzebijać w nocy bo somsiad sobie kupił nowszy model.
@Tfor: zrzutka.pl ma w dupie takie rzeczy, ten portal ze swojego założenia służy do prania pieniędzy i brudnych interesów. Jak ktoś ma uczciwą zrzutkę i udokumentowany problem to idzie na siepomaga
@Tfor: widzę że panowie przedmówcy gdy widzą na ulicy jakiś naciągaczy, oszustów w akcji odwracają głowę i dumnym krokiem odchodzą bo to nie ich pieniądze nie ich sprawa ¯\_(ツ)_/¯
Mają przyjrzeć się sprawie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#raportzpanstwasrodka
@ajsp: On nie szkodzi tylko chroni niepiśmienne Grażynki przed oszustwem Kambodżańskim ( ͡° ͜ʖ ͡°)
z fartem mordo