Aktywne Wpisy
ninetyeight +737
4 miesiące bez alkoholu, dumny jestem ᶘᵒᴥᵒᶅ
i coraz mniej myślę o piciu, chociaż były różne momenty. pozdrawiam całe mirko jedziemy dalej
#alkohol #ninetyeight
i coraz mniej myślę o piciu, chociaż były różne momenty. pozdrawiam całe mirko jedziemy dalej
#alkohol #ninetyeight
xoxo900 +14
jestem tą mityczną szarą myszką, w szkole zawsze miałam dobre oceny, wzorowa uczennica, nigdy nie chodziłam na imprezy, siedziałam w książkach nawet w święta. Nie chodziłam na studniówki, miałam jedną koleżankę ze studiów, aktualnie zero znajomych. Jestem wycofana, małomówna.
Czy mam powodzenie u płci przeciwnej? Nie, nikt mnie nie podrywał oprócz jednego creepy kolesia, który kiedyś dosiadł się do mnie na studiach i podrywał mnie w cinge'owy sposób wypytując o to gdzie
Czy mam powodzenie u płci przeciwnej? Nie, nikt mnie nie podrywał oprócz jednego creepy kolesia, który kiedyś dosiadł się do mnie na studiach i podrywał mnie w cinge'owy sposób wypytując o to gdzie
Zapomniałem o tej stronie w cholerę, a właściciele zmianą regulaminu wbili sobie gwózdź do trumny, w czym życzliwi mu mocno pomogli.
Później był facebook. i jest do dziś. Z tego wszystkiego co widziałem do tej pory - był najlepszy. jego forma sprawiała, że faktycznie mogłem się dowiedzieć co słychać u znajomych, co jedli na kolację i który ma właśnie sraczkę, a nie tylko oglądać ich auta.
Z czasem było i jest coraz gorzej. Facebook nie był w Polsce popularny, pierwsi, którzy przyszli to - nazwijmy to jednak w cudzysłowiu - "geeki". Każdy miał swój mózg, rozum, wiedzę i wartości, co znajdowało oddźwierciedlenie w dość fajnej i ciekawej zawartości tablicy.
z czasem przyszły wszystkie ciotki, żony, córki, synowe i kuzynki i było coraz gorzej. Rzesze beziemiennego tłumu w połączeniu z coraz większą ilością firm (dzisiaj nawet warzywniak musi mieć fanpage) - to nie mogło i nie może skończyć się dobrze. Koncert zespołu "Mam kapsel" w Kołobrzegu? Pewnie, zalajkuję i wyślę zaproszenia do wszystkich znajomych! To ciekawe! I co z tego, że mieszkam w Zakopanem?! Tak mniej więcej działa większość ludzi.
Zaglądam na FB, ale już nie wiem w sumie po co. Na 20 ekranów są może 2-3 ciekawe newsy z życia znajomych lub jakieś ciekawe/śmieszne artykuły, reszta to spam, spam, spam. Równie dobrze mogę przeglądać spambox na mailu. Tak więc zbliża się czas #usunkonto
#facebook #naszaklasa #gorzkiezale #whocares #kogotobchodzi
Komentarz usunięty przez moderatora