Aktywne Wpisy
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
nobody_here +54
najlepiej wydane 170 zł ostatnio xd #konsole #retrogaming
Skopiuj link
Skopiuj linkTa treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Wykop.pl
Już niedługo inne nakazy, jak kupowanie tylko polskich produktów albo jeżdżenie na wakacje tylko do polskich kurortów... (✌ ゚ ∀ ゚)☞
@PeSS: To chyba górna granica zatwierdzona przez konwencję genewską dla niemieckiej muzyki. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Rzygać mi się chce gdy słyszę te ich pomysły.
Zakłada on przede wszystkim, że miesięczny udział polskiej muzyki w radiu ma wzrosnąć z obecnych 33 proc. do 50 proc., z czego aż 80 proc. (obecnie 60 proc.) ma być emitowane w godz. 5-24.
https://m.wirtualnemedia.pl/m/artykul/polska-muzyka-w-radiu-limity-projekt-marek-suski-pis-kto-to-jest (ciekawy url BTW)
1. Pogoda niepewna
2. Sinice
3. Temperatura wody... cóż...
4. Brudna woda
5. Zazwyczaj duże fale (jeżdżąc z dziećmi ma to duże znaczenie)
6. Brak miejsca na plaży (mimo, że nie było to centrum miejscowości, a jedno z ostatnich zejść na plażę)
7. Wszędzie parawany zasłaniające wszelki widok
A w Chorwacji?
1. Pogoda niemal zawsze pewne
2. brak sinic
3.
Tylko dla zaszczepionych ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Po prostu chcą poprawić wyniki Polskiego Radia, bo zamiast RMF czy Zet ludzie będą siedzieć na Spotify czy na internetowych radiach.
@smiech2: powiedzial ktos ktoremu niemiecki kojarzy sie tylk oz "NEIN" "JA" "HEIL HITLER" i "HANDE HOCH"
Mi się kojarzy z "ja ja" "ja gut" "szneller" i "fick mich härter". No ale to zależy, jakie kto niemieckie filmy oglądał ¯\_(ツ)_/¯
A co do tematu, to w radiu i tak leci może 30 piosenek dziennie. W kółko te same, czasami nawet nie zmieniają kolejności.
Niestety mechanizm polubienia jest taki, że jeśli czegoś słuchasz ciągle, to po jakimś czasie zaczynasz to lubić. I jakby Cię zamknęli w celi