Wpis z mikrobloga

@Torgerd: ale różnicowa to ma być różnicówka, ona nie służy do włączania i wyłączania obwodu przyciskiem, wsadź ja sobie gdzieś w obdwod a do wyłączania zrób coś osobnego
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Torgerd: jak ktoś napisał nie klika się RCD jak w wyłącznik. Natomiast taka do zabudowy na szynie możesz osadzić w małej obudowie, są takie na pojedyncze aparaty.
  • Odpowiedz
wyłącznik różnicowoprądowy zewnętrzny

@Torgerd: siadlem do kompa to podeśle ci linka: jest coś takiego jak np Rozdzielnica natynkowa biała RN 1x2.
Mozesz to jakoś elegancjo zabudowc w srodku, nie będzie ci wisiał żaden kabel.
  • Odpowiedz
@Torgerd: jak chcesz różnicówkę na instalowaną na kablu to takie istnieją bo takową mam w wiertnicy ale skąd ją zorganizować to pojęcia nie mam ( ͡° ͜ʖ ͡°)

A czemu nie chcesz normalnej? Bierzesz szynę DIN 35mm przyczepiasz gdzieś do urządzenia a do niej różnicówkę i po sprawie.
  • Odpowiedz
@Bad_Wolf: chcę mieć ładny i schludny przełącznik od różnicówki na frontowym panelu ustawiony obok przycisku od nadprądowego, przycisku zasilania i panelu sterownika. Ma być tak jak kupne a nie pokrojone z 10 różnych rzeczy co akurat ktoś miał pod ręką. Jak w samochodzie albo innych maszynach, przyciski stylistycznie pasują do siebie a nie że przełącznik od klimatyzacji jest wciskany a od radia to przycisk natynkowy
  • Odpowiedz