Aktywne Wpisy
neurotiCat +131
Brawo dla Krzysztofa Bosaka. Jeden z nielicznych polskich polityjków z RiGCZem.
Dziś wzięliśmy udział w państwowych obchodach upamiętniających ofiary Ukraińskiego Ludobójstwa na Polakach na Wołyniu, Małopolsce wschodniej i Lubelszczyźnie. Byłem najwyższym rangą uczestnikiem uroczystości, co piszę bez żadnej satysfakcji. Wolałbym żeby było inaczej. Kolejny rok z rzędu wysłuchaliśmy przemówień w polskim gronie. Nikt ze strony ukraińskiej nie pojawił się pod pomnikiem, nie zabrał głosu, ani nie nadesłał listu. Jedynie wcześniej, przy Grobie
Bardamu +13
To chyba oficjalny następca Calibry i E36 dzisiejszych trzydziestoletnich singli. Tańszy niż Polo w podstawowej konfiguracji z salonu, ale wygląda bogato. Obowiązkowo krótka tablica, żółte kierunkowskazy, po dzwonie i szkodzie całkowitej z USA oraz stickerem z nickiem z insta na bocznej szybie.
#mustang #motoryzacja #
#mustang #motoryzacja #
#elektryka #automatyka #elektronika #diy
Komentarz usunięty przez autora
@Torgerd: siadlem do kompa to podeśle ci linka: jest coś takiego jak np Rozdzielnica natynkowa biała RN 1x2.
Mozesz to jakoś elegancjo zabudowc w srodku, nie będzie ci wisiał żaden kabel.
A czemu nie chcesz normalnej? Bierzesz szynę DIN 35mm przyczepiasz gdzieś do urządzenia a do niej różnicówkę i po sprawie.
coś takiego jest, ale powodzenia w znalezieniu w polskim sklepie
jak się osobiście natknąłem na wersję na kabel(była w zestawie z wanną z hydromasażem) to w małym szoku byłem ( ͡° ͜ʖ ͡°)