Aktywne Wpisy
Alzena +6
Kilka pytań do osób na #neet.
Zakładam że nje wszyscy którzy nie pracują są na rencie (która i tak jest śmiesznie niska), więc z czego wy sie właściwie utrzymujecie? Życie to są naprawdę duże koszta, nie ma opcji przeżyć z jakiegoś zasiłku.
I drugie pytanie - zakładam że ludzie którzy nie pracują dłuższy czas są zarejestrowani w urzędzie pracy (żeby mieć ubezpieczenie). Jak ja byłam w UP to co
Zakładam że nje wszyscy którzy nie pracują są na rencie (która i tak jest śmiesznie niska), więc z czego wy sie właściwie utrzymujecie? Życie to są naprawdę duże koszta, nie ma opcji przeżyć z jakiegoś zasiłku.
I drugie pytanie - zakładam że ludzie którzy nie pracują dłuższy czas są zarejestrowani w urzędzie pracy (żeby mieć ubezpieczenie). Jak ja byłam w UP to co
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Xylaria hypoxylon to gatunek grzyba z rodziny Xylariaceae. Znany jest pod różnymi popularnymi nazwami, takimi jak grzyb świecznikowy, poroże węglowe lub grzyb z rogu jelenia. jest bardzo powszechny. Owocnik ma wyprostowany, podobny do patyczka lub rozwidlony owocnik z czarną podstawą i białą, pudrową końcówką. Rośnie na martwym i gnijącym drewnie.
#grzybostworki #grzyby #ciekawostki
@Tygrysia_Lilia żyjesz tam? Brak nam codziennych tulasków! (づ•﹏•)づ
Buziaki
Postaram się jutro zrobić zdjęcie. Na ten moment wrzucę jeszcze wczoraj zaobserwowaną wylinkę stonogi. Po wszystkim została ona zjedzona przez właściciela, nic się nie może zmarnować ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Fajnie, ale informacji mało.
Czy da się to zjeść?
@Whiteshadow:
A co złego w muchomorach? Te też są niejadalne, muchomory też są ładne.
Łap:
https://magicznyzielnikdziewanny.com/2019/07/21/amanita-muscaria-swiety-grzybnapoj-bogow-eliksir-zycia-i-wszelkiego-poznania/