Aktywne Wpisy
kantek007 +28
MIASTO bez A
Virsky +447
Ojezu, jakie to piękne uczucie :D
Dziewczyna z którą się spotykam od paru miesięcy, a w której prawie od razu się zakochałem, dzisiaj w końcu powiedziała że też mnie kocha <3
Poznać kogoś takiego jak ona, według mojego gustu czy preferencji tak bliskiego ideału jak tylko można, to sytuacja jaka nie zdarza się często. A gdy do tego okazuje się, że taka osoba odwzajemnia moje uczucia, to mniej więcej jakby wygrać w
Dziewczyna z którą się spotykam od paru miesięcy, a w której prawie od razu się zakochałem, dzisiaj w końcu powiedziała że też mnie kocha <3
Poznać kogoś takiego jak ona, według mojego gustu czy preferencji tak bliskiego ideału jak tylko można, to sytuacja jaka nie zdarza się często. A gdy do tego okazuje się, że taka osoba odwzajemnia moje uczucia, to mniej więcej jakby wygrać w
Oczywiście od razu wszyscy się rzucili ssać pento ukraińcom, że to na pewno ruskie szpiony albo ci no polscy narodowcy prowokacja na pewno! I ten no >odwrócone kolory slabo sie postaraliscie ruskie szpiony!
Co się okazało? To są barwy Ukraińców właśnie z czasów gdy walczyli z Polakami m.in o Lwów w wojnie polsko-ukraińskiej. Zatrzymano sprawców - pomalowało go dwóch ukraińców i sprawa szybko zniknęła z mediów.
Wpadła do tej słynnej pamięć dziury (ang. memory hole)
#ukraina
Komentarz usunięty przez moderatora
@1624294678: Nie są. Z Polakami o Lwów nie walczyła Ukraińska Republika Ludowa (powstała na terenach wchodzących w skład Rosji) tylko Zachodnioukraińska Republika Ludowa (powstała na terenach należących wcześniej do Austro-Węgier), której flaga była niebiesko-żółta, tak jak dzisiejsza flaga Ukrainy.
Co więcej oficjalna kolorystyka flag URL też była z niebieskim na górze
nie kłam ukropski szpionie
@JPRW: No nie tyle mitem co nie był oficjalnie określony, ale mógł być stosowany
Nie podano skad jest ten Ukrainiec. Poza tym tłumaczył się ,że zapłacono mu za to. No to tego typu akcje opłacane przez ludzi na wschód od Ukriany już przeicęz były. Takze antyukrainskie akcje w PL były opłacane z Rosji. Przecięz ujawniono to po wycieku rozmów na fb z aktywistami, którzy to robili i prorosyjskim Białoursinem, ktory załątwiał srodki