Aktywne Wpisy
mam_spanko +202
Konfederosyjskie działania przynoszą ogromne plony.
W Polsce wcale nie ma ksenofobii i nastrojów antyukraińskich... Każdy pretekst do walnięcia w Ukraińca jak widać jest dobry.
Ciąg przyczynowo skutkowy, to nie jest najmocniejsza storna Polaków.
Zamiast grzmieć na rząd, na system i na znieczulice w społeczeństwie, to trzeba wylewać swoje frustrację na inny kraj.
Tyle że ci Ukraińcy na prawdę tutaj pracują i próbują się asymilować. Cieszmy się że mamy takich migrantów, a nie bajzel jak na zachodzie.
W Polsce wcale nie ma ksenofobii i nastrojów antyukraińskich... Każdy pretekst do walnięcia w Ukraińca jak widać jest dobry.
Ciąg przyczynowo skutkowy, to nie jest najmocniejsza storna Polaków.
Zamiast grzmieć na rząd, na system i na znieczulice w społeczeństwie, to trzeba wylewać swoje frustrację na inny kraj.
Tyle że ci Ukraińcy na prawdę tutaj pracują i próbują się asymilować. Cieszmy się że mamy takich migrantów, a nie bajzel jak na zachodzie.
greenscreen +202
#koronawirus
Nie, ale w momencie skierowania jesteś na kwarantannie 10 dni. Do póki nie zrobisz testu i nie wyjdzie negatywny to siedzisz w domu. Po 10 dniach nawet jeśli nie zrobisz testu to kwarantanna się kończy.
Wtedy kwarantanna zmienia się na izolacje. Nie wiem jak to jest wówczas liczone, słyszałem że od pozytywnego testu także conajmniej 10 dni. Okres na kwarantannie oraz oczekiwanie na test i wynik nie wliczają się do izolacji.
Czyli bez względu na wynik testu z automatu narzucona jest kwarantanna nawet i w przypadku gdyby ktoś chciał sie tylko upewnić sam dla siebie czy ma czy nie ma korony.
#!$%@? zwyczajna xD dać sobie samemu areszt domowy licząc na wynik negatywny ja #!$%@? xD
Bzdura to masz na drugie. Piszę o skierowaniu na test, a OP też pisze ze ma skierowanie. Skierowanie = kwarantanna. Prywatny test to co innego. Coś jeszcze?
Sorry. Śmieszne to jest, ale tak to wygląda, testowałem procedury na własnej skórze, domownicy także. Po prostu zakłada się, że skierowana osoba ma tego covida, lekarz powinien wypisywać skierowanie tylko w przypadku podejrzen, ale ze maja kasę z tego to wysyłają każdego.