Wpis z mikrobloga

@YEPs: Ciebie wołałem, bo do tego nie trzeba podpinać pod kompa. A podpinanie, jak ktoś nie ma sprzętu, może trochę kosztować.
Dlatego najpierw należy sprawdzić opcje darmowe.

U mnie też się zapalała, gasła itp. Ale pogrzebałem w kablach i już się nie świeci. (w kablach pod siedzeniem, nie tych od lampki na desce).( ͡° ͜ʖ ͡°)
@smiech2: obd do peugeota 12 zł na alledrogo kosztuje i myślę, że wystarczy żeby odczytać błąd, raz podpinałem takowe pod 307 i śmiga aż miło ( ͡° ͜ʖ ͡°) u mnie się nic nie pali ʕʔ
@YEPs: Zależy od rocznika. Miałem Rovera 75 i tam poduszki były niespięte z OBD2. I żeby je diagnozować trzeba było się dobrać do pudełka od obsługi poduszek (ukryte pod tunelem środkowym).
W czasie grzebania w tym jeździłem autem z wyjętą całą tapicerką wewnątrz i bez tego właśnie tunelu środkowego (goła wajcha od biegów). Miny pary, którą zabrałem na stopa była bezcenna. Takie zerkanie po sobie i po aucie z pytaniem w
@dumelosw: A nie masz przypadkiem wyłączonej poduszki pasażera? Spróbuj ją (99% aut ma to na kluczyk, u mnie w Pugu 406 wsadza się kluczyk obok skrzyni) załączyć. A jak nie pomoże, to wyłączyć i załączyć ponownie. A jak nadal nic no to ( ͡º ͜ʖ͡º)