Wpis z mikrobloga

@pytokonda: Z tego co zrozumiałem, to zapłaci za pomoc, a nie za transakcję, więc bierzesz kumpla co ma garaż, ustawiasz go z nim, zgarniasz 1k zł, kumpel spotyka się z fliperem i w ostatniej chwili się rozmyśla z transakcji.
  • Odpowiedz
  • 3
@DiMaria @enten swoją drogą z tymi garazami jeszcze bardziej #!$%@? niż z mieszkaniami głównie na starszych osiedlach, gdzie w większości we władaniu są lokalni osiedlowi magnaci emeryci którzy kupili garaż razem z mieszkaniem przy budowie bloku.
  • Odpowiedz
@pytokonda: @DiMaria: tutaj może ewidentnie wygląda jak fliper.
Ale powiem Wam, że rozglądam się powoli za swoimi czterema kontami i sam nie wiem czy nie spróbuję wrzucić kilka karteczek do skrzynki w blokach które mnie potencjalnie interesują ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@enten mój sąsiad emeryt ma garaż w którym trzyma #!$%@? ule i kosiarkę nawet nie ma auta, zagadywałem czy zamienilby się za moja piwnice tam tez może sobie ule trzymać i wiadomo jeszcze mu będę płacił to usłyszałem ze moglem sobie kupic garaz jak bloki stawiali, 30 lat temu jak on, to je jego i nie odda xd
  • Odpowiedz
@pytokonda: Mogłeś też wnioskować o przydział mieszkania jak rozdawali 40 lat temu. Nie pomyślałeś za wczasu i teraz trza płacić ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz