Chcesz sobie iść normalnie naje bać się na studniówce z kumplami, potańczyć z dupami, najeść jak świnia, a tu przychodzi ci jakiś czarny mag i zaczyna odprawiać swoje gusła XD ale to przecież LGBT jest obnosi publicznie #bekazkatoli #bekazprawakow #neuropa #4konserwy
@fanmarcinamillera: "Święci" państwowi, pochody, obrzędy, świątynie, wyznawanie miłości abstrakcyjnym bytom jak naród czy ojczyzna, zmuszanie do silnego pozytywnego stosunku emocjonalnego do abstraktu itd.
@jestepianke: @fanmarcinamillera: u mnie tak samo. Akurat tak wyszło, że ksiądz był tym głównym nauczycielem pilnującym na maturze z matematyki i zaczął od wspólnej modlitwy, myślałam że padnę xD do tej pory jestem z siebie dumna, że wtedy nie wstałam z ławki i jakoś oparłam się tej presji społecznej, bo na 6 osób z mojej klasy nie uczęszczających na religię w ławkach zostały tylko 2
@angelika_tracz: no to jest debilizm, że sobie u was ludzie tak o wchodzili bez kontroli i zaproszenia tym bardziej jak jest sporo osób na sali i nie wszyscy się znają np 2-3 klasy
nikt też nie kazał zapraszać pani od angielskiego, a mimo to przyszła, i pewnie nie kazała rozmawiać po angielsku
Ja byłem kiedyś na weselu na którym był ksiądz (spokrewniony z panną młodą). Takiego krindżu nigdy nie doświadczyłem. Przerywał co 20-30 min imprezę, muzyka stop bo coś mu się w zachowaniu kogoś na sali nie podobało i musiał odwalić kazanie a na końcu jak wychodził urządził oficjalne wręczenie swojego prezentu którym był a
źródło: comment_1642329689QhQOshgLmmCrsfhC8ENwVd.jpg
Pobierz@fanmarcinamillera:
Uuuu proszę państwa mamy tu myśliciela ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_1642346692Jc9uKXu6bISvVELFezFl3D.jpg
Pobierz@fanmarcinamillera: To samo z religią państwową. Jakieś hymny, godła sztandary i inne czary mary.
tym bardziej jak jest sporo osób na sali i nie wszyscy się znają np 2-3 klasy
Ja byłem kiedyś na weselu na którym był ksiądz (spokrewniony z panną młodą). Takiego krindżu nigdy nie doświadczyłem. Przerywał co 20-30 min imprezę, muzyka stop bo coś mu się w zachowaniu kogoś na sali nie podobało i musiał odwalić kazanie a na końcu jak wychodził urządził oficjalne wręczenie swojego prezentu którym był a