Aktywne Wpisy
TLDR: moja 1 w życiu dziewczyna okazała się byłą dziwką.
Jestem załamany i potrzebuje waszej pomocy. Być może część z was kojarzy mnie z tagu #tinder gdzie przez pewien okres czas publikowałem tutaj swoje próby i podboje.
W skrócie, swoją obecną dziewczynę poznałem na przełomie lutego/marca na tinderze i jakoś od miesiąca jesteśmy oficjalnie w związku. Wszystko układało się w sumie świetnie, jedyne co mi dało trochę do myślenia to fakt, że był seks na 1 randce co może być redflagiem dla niektórych.
Dziewczyna od początku wydawała się zakochana we mnie po uszy, i pisze to całkowicie serio, widać że jej na mnie zależy no ale przejdźmy do rzeczy.
Jestem załamany i potrzebuje waszej pomocy. Być może część z was kojarzy mnie z tagu #tinder gdzie przez pewien okres czas publikowałem tutaj swoje próby i podboje.
W skrócie, swoją obecną dziewczynę poznałem na przełomie lutego/marca na tinderze i jakoś od miesiąca jesteśmy oficjalnie w związku. Wszystko układało się w sumie świetnie, jedyne co mi dało trochę do myślenia to fakt, że był seks na 1 randce co może być redflagiem dla niektórych.
Dziewczyna od początku wydawała się zakochana we mnie po uszy, i pisze to całkowicie serio, widać że jej na mnie zależy no ale przejdźmy do rzeczy.
moja dziewczyna jest ex prostytutką
- Uciekaj 55.8% (139)
- Doceń szczerość i zaakceptuj jej przeszłość 44.2% (110)
Papileo +114
Anastazja Kuś, 17-letnia Polka specjalizująca się w biegach sprinterskich. Pojechała na Igrzyska Olimpijskie, jako rezerwowa, co prawda nic nie wygrała, ale za to pozwiedzała Paryż i poznała ciekawe osoby. Oczywiście fotka z Włochem musi być, bo przecież nie z Polakiem. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#paryz2024 #p0lka #anastazjakus
#paryz2024 #p0lka #anastazjakus
Ackbar, G... General Ackbar from Star Wars? ("It's a trap!!")
Quaid, D... ... Dennis Quaid from "Total Recall" ?
Bowman, D... from "2001" ?
Shepard, C... Commander Shepard from "Mass Effect" ?
Idaho, D... Duncan Idaho from "Dune" ?
Ripley, E... Ellen Ripley from "Alien" ?
Hicks, D... from "Aliens" ?
Vasquez, J... from "Aliens" ?
Hudson, W... from "Aliens" ?
Deckard, R... from "Blade Runner" ?
O'Neil, J... from "Stargate" ?
Flynn, K... from "TRON" ?
Rico, J... from "Starship Troopers" ?
Thrace, K... from "Battlestar Galactica" ?
Connor, S.... Sarah Connor from "Terminator" ?
Riker, W... William Riker from "Star Trek" ?
#seriale #film #masseffect
Lone Starr z Spaceballs
Anderton z Stargate
@dunari: jakis szczegol, nie kojarze zadnego andertona z zadnego z seriali czy filmu.