Aktywne Wpisy
TrexTeR +146
Dzisiaj ojciec mi kupił samochód do jeżdzenia do pracy.
Seat Leon 1.9 TDI za równe 10 tys. To mój pierwszy, własny samochód. :) #przegryw #motoryzacja
Seat Leon 1.9 TDI za równe 10 tys. To mój pierwszy, własny samochód. :) #przegryw #motoryzacja
alkoJezus +188
I cyk, kolejna majóweczka bez alko ( ͡º ͜ʖ͡º)
Kiedyś to było dla mnie nie do pomyślenia, jak to kiełbaska bez piwa? Przecież to bez sensu
A jednak, da się
Terapia zmienia bardzo wiele, sposób myślenia, schematy którymi podążałem przez lata. Nie dogadałbym się z sobą z przed 10 lat, mam wrażenie że byłem kimś innym, byłem alkusem.
Teraz też nim jestem tylko na sucho. Życie alkoholika
Kiedyś to było dla mnie nie do pomyślenia, jak to kiełbaska bez piwa? Przecież to bez sensu
A jednak, da się
Terapia zmienia bardzo wiele, sposób myślenia, schematy którymi podążałem przez lata. Nie dogadałbym się z sobą z przed 10 lat, mam wrażenie że byłem kimś innym, byłem alkusem.
Teraz też nim jestem tylko na sucho. Życie alkoholika
#koronawirus
Komentarz usunięty przez moderatora
ja wlaśnie być może przechodzę covid i pogtraktowałbym to jako mocniejsze przeziębienie. Waham się czy iść na test, na razie l4, lekarz mówił, że nie ma konieczności, ale w podobnej sytuacji dziewczynie wyszły przeciwciała jak krew zbadała 2 tyg po :)
Nie szczepienia są dla mnie problemem, tylko paszporty covidowe, które uderzają w naszą wolność. Myślisz, że jak teraz mogą kontrolować ludzi na każdym kroku to potem z tego zrezygnują?XD
Argument o telefonach i koncernach paliwowych totalnie z dupy XD Tak jakbyś napisał, że producenci żywności decydują czy nie zdechniesz z głodu.
Poza tym, jakim zniewoleniem jest posiadanie telefonu? Możesz równie dobrze posiadać telefon bez internetu.
@lunet: aha. więc nie kłóćmy się tylko od razu zgadzajmy na wszystko ¯\_(ツ)_/¯
@lunet:
Zmniejsz dawkowanie TVN.