Wpis z mikrobloga

@macgajster: Przerabiasz oryginalne aparaty zapłonowe na elektroniczne? Jak będziesz miał jakiś gotowy prototyp to koniecznie się pochwal. Odobserwowałem i zaobserwowałem od nowa tag bo żadnych powiadomień nie miałem od pierwszego wpisu, a dziś mi wpadło go głowy że miałeś robić rzeczy. Wypog.
  • Odpowiedz
@DonRzoncy: yep, taki jest plan ażeby platynki poszły sio, a jednocześnie nie trzeba było szukać nanoplexa w cenie złota i męczyć się z montażem dwie godziny.
Jak na razie działający prototyp mam, ale całkowicie zmieniłem sposób montażu. Z tym jednak co na zdjęciu jeszcze trochę się poużeram, bo podwykonawca odwalił manianę i w życiu nie zmieszczę tej blachy do aparatu.
Jakby tag nie wołał to napisz, będę wołać ręcznie ;)
  • Odpowiedz
Zawsze to lepiej więcej materiału niż mniej, jest z czego rzeźbić hah x) Nano nie jest takie drogie, za 150 dorwiesz cały zestaw myślę, razem z kołem i czujnikiem. NVM, walić to. Jak pokażesz tanią przeróbkę aparatu na elektronikę to cię pobłogosławię w imię złomu i próchna i migomatu świętegp amę xD

Na tag tak czy inaczej będę wpadał, ale jak mnie jeszcze raz nie zawoła to wezne i ci zgłoszę. Tedy
  • Odpowiedz
@DonRzoncy: nanoplex po znajomości w komplecie ze wszystkim mogę kupić za 350, moduł z blachą i cewką chodzi po 250 :) Ceny wzrosły srogo.
Jest niby taki moduł jak majstruję do kupienia w IT, ale po przeliczeniu kosztuje jakieś 310 cbl.

Podwykonawca na reklamację napisaną w stylu luźnym "dogadajmy się" nie odpowiedział przez 5 dni, ale na taką bardziej zgodną z prawem to już godzinę mu zajęło. ( ͡°
  • Odpowiedz
@macgajster: Masakra Dx Z 1.5 roku temu kupowałem całe zestawy po 100-150, razem z tą puchą i zaworkami nawet.. Chcesz to zapytam mojego "dilera" części po ile ma nano jakbyś potrzebował. Raczej nie zedrze skóry.

na taką bardziej zgodną z prawem to już godzinę mu zajęło.

Co za przypadek ( ͡º ͜ʖ͡º) Nie lubię cfaniakuw.
  • Odpowiedz
@DonRzoncy: dzięki, ale nie potrzebuję. Nie chcę też mocno przerabiać swojego no i akurat w miejscu nanoplexu mam alarm ;) Wszystko co kupuję idzie do znajomego.
Cfaniak się przejedzie, bo jak teraz nie poprawi albo będzie kombinował to na pewno u niego nie zamówię więcej i będę musiał wystawić mu odpowiednią ocenę :) Firma wygląda na świeżą, jakiś drugi biznes gościa.
  • Odpowiedz