Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 3
@RyugaHideki: Prawdopodobnie tak jak piszesz, ten od 51% udziałów, właściciel ziemi/gruntów. Więcej nie wiem, bo tylko tyle było wartościowego w tym odcinku.
  • Odpowiedz
  • 6
@RyugaHideki: generał pewnie bierze czynsz za ziemię i tyle go interesują watykańskie wały korbowe. Ale co się spowiednik papieża poflexuje to jego ;)
  • Odpowiedz
  • 4
Na razie po obejrzeniu pierwszej połowy daily-vlogów dla patronów Miszy stwierdzam, że jak na razie powyższy filmik stanowi najcenniejsze informacje wymuskane z tej kupy g*wna ¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
  • 0
@wataf666: Wgrywanie do internetu trwa u mnie cholernie długo. Na razie wgrałem na dysk internetowy ledwie parę odcinków, ale w tym tempie potrwa to i z tydzień bo mam 132 vlogów w 15 gb . W praktyce muszę każdy vlog wgrywać oddzielnie. Robię to przez telefon, bo tymczasowo nie mam do dyspozycji komputerera (zepsuł się). Wątpię, czy ma sens męczyć się na telefonie - lepiej zaczekać i zrobić to na komputerze
pelt - @wataf666: Wgrywanie do internetu trwa u mnie cholernie długo. Na razie wgrałe...

źródło: comment_1641720338kR59d8NY0kLOKErZyNPut2.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
@pelt: niema pośpiechu z tym, jak wrzucisz sobie na ten dysk to możesz mi na priv podesłać link do tego to ja sobie to pobiorę. zdążyłem pobrać tylko 1-6.
  • Odpowiedz
  • 2
@Spearo: Na dysk internetowy i tak czy siak to wrzucę w końcu bo szkoda mi miejsca na moich urządzeniach - do połowy materiału to marudzenie Patera, że musi "renderować i wgrywać" te daily-vlogi. Gbyby nie to, że szkoda na to czasu można byłoby zrobić z tego narzekania Patera całą kompilację.
A czy to upublicznie, czy podzielę się z kimś tymi daily-vlogami - to się jeszcze zobaczy.
  • Odpowiedz