Aktywne Wpisy
bert74 +4
Witam, jestem tu nowy więc proszę o wyrozumiałość.
Od pewnego czasu moim "guilty pleasure" stało się czytaniem postów spod tagów #przegryw #blackpill #redpill itp. Początkowo dlatego, że czułem pewnego rodzaju dumę, że osobiście udało mi się uniknąć tego losu. Pomagało mi to unaocznić drogę jaką przeszedłem, bo kiedyś byłem w podobnej sytuacji.
Jeszcze jako licealista nie miałem zbyt wielkiego powodzenia wśród dziewczyn. Miałem spore grono znajomych, ale raczej nie byłem postrzegany jako
Od pewnego czasu moim "guilty pleasure" stało się czytaniem postów spod tagów #przegryw #blackpill #redpill itp. Początkowo dlatego, że czułem pewnego rodzaju dumę, że osobiście udało mi się uniknąć tego losu. Pomagało mi to unaocznić drogę jaką przeszedłem, bo kiedyś byłem w podobnej sytuacji.
Jeszcze jako licealista nie miałem zbyt wielkiego powodzenia wśród dziewczyn. Miałem spore grono znajomych, ale raczej nie byłem postrzegany jako
shmatshiage +141
Wracaj chłopaku do zdrowia.
https://twitter.com/parrot_soldier/status/1662818700154609670?t=Q2mRh4xNoQp5Z79-akdVCw&s=19
#ukraina #wojna #rosja
https://twitter.com/parrot_soldier/status/1662818700154609670?t=Q2mRh4xNoQp5Z79-akdVCw&s=19
#ukraina #wojna #rosja
Co się dzieje z założycielkami #dzicyzapylacze ?
Nie ładnie.
Na początku wykopki dobre. Gdy już wypromują we wszelkich możliwych mediach, mamy ich w d...użym poważaniu, niech spadają.
Zaobserwowałem to u kilku użytkowników. Jesteśmy trampoliną, a później won leszcze, nie jesteście już potrzebni.
Blog dzicyzapylacze z mikrusa, został wypompowany na większe zasięgi, w innych miejscach też.
Nie mniej dziwnie to wygląda.
@kartofel: To jest powtórka, poprzednio jeszcze została furtka - a może się nie uda i przydadzą się.
Tak to niestety wygląda.
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
@Spadowa_mam_robote: Nie, to tak nie działa.
Proces usuwania konta tak jest oznaczany - szary przekreślony nick i 404
@powsinogaszszlaja
Dla zbanowanych możesz przeglądać aktywność użytkownika-stare wpisy/ komentarze. Tutaj nie ma takiej opcji, więc chyba jednak usuwanie konta.
@powsinogaszszlaja: internet nie kończy się tylko na wykopie, ja tego kogo lubię obserwuje na innych profilach i nie widzę powodu do robienia
Wielu ludzi wsparło tag i autorkę.
Takich blogów, blożków, od kiedy pojawił się internet, było wiele. Jedne padły na pysk, inne trwają.
Zgadnij, które trwają?
Były początkiem wielu fajnych znajomości w realnym świecie, które trwają do dzisiaj.
Wykop nie jest pępkiem świata, ale są tu też żywi ludzie. Z szacunku do nich, wypadałoby zachować się odrobinę inaczej.
Do tego trzeba niestety dorosnąć.(
@powsinogaszszlaja: na pewno nie ma to związku z wykopem, a przynajmniej nie tak mocny jak twierdzisz. TymczasemuMagdy ma się bardzo dobrze na fb i instagramie - również zakończyła postowanie na wykopie i to już bardzo dawno temu.
@Wejszlo: Czy ty myślisz, ze Fb i Instagram będą wieczne?
Nawet niektóre fora tematyczne potrafiły zejść w niszę, albo odejść w niebyt. Wiele jednak trzyma się dobrze.
To są użytkownicy, którzy nie chcą być gwiazdami, tylko tworzą społeczność. Fajną, pomocną.
Tutaj tez niektóre tagi podobnie działają.