Wpis z mikrobloga

@kartofel: Zauważyłem pewną regułę.
Na początku wykopki dobre. Gdy już wypromują we wszelkich możliwych mediach, mamy ich w d...użym poważaniu, niech spadają.
Zaobserwowałem to u kilku użytkowników. Jesteśmy trampoliną, a później won leszcze, nie jesteście już potrzebni.
Blog dzicyzapylacze z mikrusa, został wypompowany na większe zasięgi, w innych miejscach też.
Pobierz
źródło: comment_1641482702ghRnrGoIMY7C3oDKNxppeR.jpg
Zauważyłem pewną regułę.

Na początku wykopki dobre. Gdy już wypromują we wszelkich możliwych mediach, mamy ich w d...użym poważaniu, niech spadają.

Zaobserwowałem to u kilku użytkowników. Jesteśmy trampoliną, a później won leszcze, nie jesteście już potrzebni.

Blog dzicyzapylacze z mikrusa, został wypompowany na większe zasięgi, w innych miejscach też

@powsinogaszszlaja: internet nie kończy się tylko na wykopie, ja tego kogo lubię obserwuje na innych profilach i nie widzę powodu do robienia
@Wejszlo: Nikt nie robi dramy, tylko wskazuje mechanizm.
Wielu ludzi wsparło tag i autorkę.
Takich blogów, blożków, od kiedy pojawił się internet, było wiele. Jedne padły na pysk, inne trwają.
Zgadnij, które trwają?
Były początkiem wielu fajnych znajomości w realnym świecie, które trwają do dzisiaj.
Wykop nie jest pępkiem świata, ale są tu też żywi ludzie. Z szacunku do nich, wypadałoby zachować się odrobinę inaczej.
Do tego trzeba niestety dorosnąć.(
TymczasemuMagdy ma się bardzo dobrze na fb i instagramie

@Wejszlo: Czy ty myślisz, ze Fb i Instagram będą wieczne?
Nawet niektóre fora tematyczne potrafiły zejść w niszę, albo odejść w niebyt. Wiele jednak trzyma się dobrze.
To są użytkownicy, którzy nie chcą być gwiazdami, tylko tworzą społeczność. Fajną, pomocną.
Tutaj tez niektóre tagi podobnie działają.