Aktywne Wpisy
UlanaGraszka +56
Pierwszy, dłuższy wyjazd w #bieszczady z bombelkiem. Wiek taki, że ulubioną zabawkopamiątką jest kamyk #dzieci
moj_wykopowy_login +546
Dzisiaj w radiu Zet memcen krytykuje Tuska, broni PiS i mówi że są przeciwko uchylaniu immunitetów.
Leave pisiwcow alone.jpg xD
#bekazpisu #polityka #bekazprawakow #bekazkonfederacji
Leave pisiwcow alone.jpg xD
#bekazpisu #polityka #bekazprawakow #bekazkonfederacji
Chciałbym Wam pokazać to nad czym intensywnie pracowałem przez ostatni rok - mianowicie autorski singiel z moim zespołem Barber Q . Nazwa singla to Dynamite!
Pokrótce numer jest o wszystkim tym z czym zmagamy się w dniu codziennym i powoduje u nas chęć rozwalenia czegoś w drobny mak z naszej bezsilności. W moim przypadku są to np ataki paniki które od czasu do czasu pojawiają się znikąd.
Wszystko zaczęło się od Wykopu gdzie kiedyś wrzucałem covery na YT a potem tutaj na waszą ocenę. Dostałem potężnego kopa motywacyjnego do działania, a potem był program #voiceofpoland
Uwierzyłem mocno w muzykę i jaki będzie tego efekt oceńcie sami i jeśli wam się spodoba, to zawołam pulsujących na premierę!
Dzięki jeszcze raz! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Tag do obserwowania albo czarnolistowania: #psonaczek
#jaramsie #premiera #tworczoscwlasna
@psonaczek: omg, i Ty zajmujesz się muzyką ( ͡° ͜ʖ ͡°) - 1,3 miliarda odsłonień na Youtubie w jednym roku.
@psonaczek: Twój post wzbudził moje zainteresowanie, ale jak odkryłem, że to teaser to poczułem się oszukany, bo post sugeruje, że to premiera całego singla. Negatywne emocje są zawsze silniejsze od pozytywnych. Gdyby nie to, że lubię rocka, to następny post bym ominął z myślą "o, to znowu ten clickbaitowiec". Gdybyś na samym początku dodał coś w stylu [Uwaga! Teaser!]