Chce kupić żonie #samsung #s20fe, powiedzcie mi czy dalej ma problem z pękająca szybką aparatu? Ogólnie zależy jej na aparacie by robić foty dziecku, zastanawiam się czy to będzie najlepszy wybór do 2000 zł.
@czuczer: Nie przycina ci klawiszy jak coś piszesz? Naczytałem się wiele złych opinii o tym i kurcze nie wiem czy go kupować. Na ile wystarcza ci bateria jak np. ogladasz coś czy tam przeglądasz internet?
@Droko hej nie nie przycina i pod względem wydajności naprawdę nie mam co narzekać a jeśli chodzi o Samsungi to miałem: s6, S7 edge, note, S10, s21 :) więc mam porównanie do różnych generacji :) zdjęcia i filmy robi fajne. Co do ładowania to ja go najczęściej podłączam na godzinę pod wieczór. Jeden pełny dzień raczej napewno wytrzymuje w porywach do 1,5. Tylko ważne żebyś kupił wersję z procesorem Snapdragon a nie
@czuczer: dzięki za informacje właśnie przymierzam się do zakupu telefonu od miesiąca i s20 FE wpadł mi w oko niby jest za 2350 wersja 8/256 gb ze snapdragonem 4g ale może jak wyjdzie s21 FE to jeszcze stanieje. Ja tam nie patrze na aparat tylko na baterie i osiągi w grach
@Droko rocket league side swap gra spoko :p ogólnie nie miałem problemu z niczym i mówię zupełnie szczerze. Marzy mi się telefon który przy normalnym użytkowaniu potrzyma że 2-3 dni. Ale na dziś od świtu do nocy musi wystarczać :)
Mam na telefonie album w którym kolekcjonuje sobie pod pewnego czas wszystkie żaby pepe jakie znajdę, zostaw plusa i podam nr w komentarzu a pokaże Ci jaką żaba dzisiaj jesteś #gownowpis #memy
Ogólnie zależy jej na aparacie by robić foty dziecku, zastanawiam się czy to będzie najlepszy wybór do 2000 zł.